Fotó: www.mtkbudapest.hu

MTK: 15 éves utánpótlás-válogatott játékos vett részt az NB I-es csapat edzésén

Újabb akadémistának adott lehetőséget az NB I-es csapat edzésén a fiatalok teljesítményét folyamatosan figyelemmel kísérő Michael Boris vezetőedző és szakmai stábja.
Nyikes Zoltán 2020. szeptember 23., szerda 9:14
Fotó: www.mtkbudapest.hu
Újabb akadémistának adott lehetőséget az NB I-es csapat edzésén a fiatalok teljesítményét folyamatosan figyelemmel kísérő Michael Boris vezetőedző és szakmai stábja.
Szerző: Nyikes Zoltán 2020. szeptember 23., szerda 9:14

Az MTK Budapest a közelmúltban több akadémistának is lehetőséget adott arra, hogy a felnőttekkel készüljön. Nem egyszeri lehetőségről van szó a fiatalok esetében, hiszen a Michael Boris vezette szakmai stáb folyamatosan próbálja megadni számukra az esélyt arra, hogy belekóstoljanak a felnőtt futballba – írja a klubhonlap.

A 17 éves Kovács Mátyás, a 16 éves Biben Barnabás és a 18 esztendős Osei Clinton ezen a héten is a "nagyokkal" készülhet néhány edzésen, hozzájuk csatlakozott Vancsa Zalán is. Ő már a múlt héten is megmutathatta magát a stábnak,

igazi kuriózum, hogy 15 évesen és 324 naposan vehetett részt életében először az MTK Budapest felnőtt csapatának edzésén.

Vancsa Zalán korosztályos válogatott, válogatott szinten az U17-es keret tagja, utánpótlásunkban viszont fiatal kora ellenére már az U19-es csapatban szerepel - karrierje során jellemzően az idősebbek között vetették be eddig. A gyors, kreatív szélső remek előszezont produkált.

Ő és a társai a héten is új impulzust kaphatnak, hiszen élesben mutathatják meg magukat Michael Borisnak, a folytatásban pedig úgy készülhetnek - ahogy akadémista társaik is -, hogy pontosan tisztában vannak azzal, hová kell eljutniuk a következő időszakban, és azzal is, hogy a felnőtt csapat szakmai stábja folyamatosan rajta tartja a szemét a mindennapi edzésmunkájukon, hozzáállásukon és teljesítményükön.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Vasas
Kondás Elemér
Eldőlt, hogy az angyalföldi kispadon nem lesz váltás a válogatott szünet alatt, így továbbra is Kondás Elemér irányítja a Vasast.
ZTE FC
Christy Manzinga
Manzinga 17 mérkőzésen lépett pályára a ZTE-ben, most a dél-koreai másodosztályba igazolt.
Ferencváros
Botka Endre
Meghosszabbította szerződését a Ferencvárossal Botka Endre - jelentette be hivatalos oldalán az NB I-es listavezető.
Tovább az összes átigazoláshoz