Vidi: “Nem ott állunk jelenleg a tabellán, ahol terveztük” - így értékelte Nikolics az eddigi szezont

A 42-szeres válogatott támadó a klub honlapjának beszélt a fehérváriak őszi teljesítményéről.
Póczik Dávid 2021. december 21., kedd 15:19
A 42-szeres válogatott támadó a klub honlapjának beszélt a fehérváriak őszi teljesítményéről.
Szerző: Póczik Dávid 2021. december 21., kedd 15:19

– Örülök, hogy meg tudtuk nyerni az utolsó hazai mérkőzést, és plusz három ponttal sikerült távoznunk a téli szünetre – mondta Nikolics a molfehervarfc.hu-nak.

– A Mezőkövesd elleni játék nem volt a legjobb, de néha rossz játékkal is tudni kell nyerni. Ez is mutatja a csapat erejét, ha gyengébb játékkal is eredményesek tudunk lenni. Nyáron úgy kezdtük a szezont, hogy búcsúztunk az Európa Konferencia Ligától, ami nem tett jót a csapatnak, sérülésekkel is bajlódtunk, a Covid-hullám is elért minket, de ettől függetlenül próbáltuk a legjobb teljesítményt nyújtani és nem kerestünk kifogásokat. Csapatszinten voltak jobb és rosszabb teljesítmények, de a csapat mindvégig egységes volt és tanultunk az elkövetett hibákból,  személy szerint én 3-4 pontot hiányolok az őszi fordulókból.

Jelen pillanatban nem ott állunk, ahol szeretnénk, vagy ahol terveztünk, de bízunk egymásban és bízunk a befektetett munkában, hiszen csak így lehetünk eredményesek.

Fontos az, hogy momentán milyen pozíciót foglal el a csapat, de a legfontosabb az, hogy nyáron hol leszünk – folytatta Nikolics, aki ősszel 15 bajnoki mérkőzésen 3 gólt szerzett. 

A Fehérvár 17 meccsen 29 pontot gyűjtve a negyedik helyen telel az OTP Bank Ligában, és 2 pont a hátránya a harmadik helyezett Puskás Akadémiával szemben. (A Puskás egy mérkőzéssel kevesebbet játszott.)

– Most jön egy kis pihenő, ami után tavasszal meg kell tartanunk ezt a formát és az öltözői jó hangulatot. Mindig őszinték vagyunk egymással, próbálunk egységesek maradni, még a nehezebb időszakokban is, amiből volt pár ősszel – zárta Nikolics, majd az interjú végén megköszönte a Vidi-szurkolóknak az egész éves támogatást.

A Fehérvár legközelebb január 30-án a Puskás Akadémiához látogat.

Olvastad már?
Honvéd: Ismét téma volt Horváth Ferenc jövője - ez a döntés született az edzőkérdésről
A csakfoci.hu információi szerint a tavaszi szezonnak is nagy eséllyel Horváth Ferenccel a kispadon fut neki a kispesti együttes.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Tovább az összes átigazoláshoz