MLSZ: Többhetes eltiltást kapott Doll és Ramírez

Keményen bűnhődik a Ferencváros a Vasas elleni mérkőzés után. Edzőjét és játékosát több hétre elveszítette, ráadásul pénzbüntetést is kapott a klub a Fegyelmi Bizottságtól.
Privacsek András 2016. november 22., kedd 15:00
Keményen bűnhődik a Ferencváros a Vasas elleni mérkőzés után. Edzőjét és játékosát több hétre elveszítette, ráadásul pénzbüntetést is kapott a klub a Fegyelmi Bizottságtól.
Szerző: Privacsek András 2016. november 22., kedd 15:00

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága (FEB) november 22-i ülésén az alábbi határozatokat hozta.

NB I

Mahir Saglik (Vasas), mert amikor a labda nem volt játékban rátaposott ellenfele lábára 3, Ramirez Zambrano Cristian Leonel (FTC), mert amikor a labda nem volt játékban a földön fekve, a szintén földön fekvő ellenfele oldalába taposott 3 soron következő felnőtt bajnok mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Doll Thomas Jens-Uwe vezetőedző (FTC), mint visszaeső, mert a technikai zónát elhagyta és a játékvezető ítélete ellen sportszerűtlen módon tiltakozott, a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől 2 soron következő NB I férfi felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

A FEB a Diósgyőr – Haladás mérkőzéssel kapcsolatban a Diósgyőrt, mint visszaesőt szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (más sportszervezet és a játékvezető szidalmazása) 150.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB a Vasas- FTC mérkőzéssel kapcsolatban az FTC-t, mint visszaesőt, szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél, más sportszervezet és a játékvezetők szidalmazása) 250.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

 

NB II

Farkas Márk (Szeged 2011) 1, Zsiga Ervin (Balmazújváros) 1 soron következő felnőtt bajnok mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Fekete Róbert Károly edző (Balmazújváros), mert akadályozta a játék újraindítását, majd a játéktér környezetét többszöri felszólítás után hagyta el a mérkőzéssel kapcsolatosa sportszakemberi tevékenységtől 2 soron következő NB II férfi felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

A FEB a Békéscsaba – Nyíregyháza mérkőzéssel kapcsolatban a Békéscsabát, mint visszaesőt szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (más sportszervezet szidalmazása) 100.000 Ft, a Nyíregyházát, mint visszaesőt szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (más sportszervezet szidalmazása) 50.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

NB III

Havasi Attila (Kaposvár) 1, Sándor Norbert (Diósd), mert a játékvezető személyére sértő kifejezést használt 3, Csősz Richárd (DVSC), mint visszaeső 2, Pesti Dávid (REAC) 1, Borsos Gábor (REAC) 1, Híves Balázs (STC), mert amikor a labda számára nem volt megjátszható közelségben megrúgta ellenfelét 2 soron következő felnőtt bajnok mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

A FEB a Tatabányát, mint visszaesőt, Kiss Bence labdarúgóval szembeni, szerződésben vállalt pénzügyi kötelezettség késedelmes teljesítéséért 150.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB a Tatabányát, mint visszaesőt, Katona Attila labdarúgóval szembeni, szerződésben vállalt pénzügyi kötelezettség késedelmes teljesítéséért 300.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB a Tatabányát, mint visszaesőt, Kiss Károly labdarúgóval szembeni, szerződésben vállalt pénzügyi kötelezettség késedelmes teljesítéséért 300.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB a Tatabányát, mint visszaesőt, Szatmári Zoltán Attila labdarúgóval szembeni, szerződésben vállalt pénzügyi kötelezettség késedelmes teljesítéséért 300.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi. (mlsz.hu)

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Callum Styles
A Fradi újra megpróbálta megszerezni a 23 éves játékost, ám Styles az angol másodosztályba vágyott inkább. A Championshipbe való igazolás pedig klubja miatt nem jött össze.
ZTE FC
Dombó Dávid
Hivatalossá vált a csakfoci.hu korábbi információja: Zalaegerszegen folytatja pályafutását Dombó Dávid.
BVSC
Kincses Ádám
Úgy tűnik véget érhet a több hetes edzőkereső a BVSC-nél. Végül a legkézenfekvőbb döntést hozták meg a klub vezetői.
Tovább az összes átigazoláshoz