Fotó: sdna.gr

Hosszabbított a Diósgyőr korábbi támadója, akit állítólag a Kövesd is vitt volna

Görög lapok szerint a Mezőkövesd kifizetné Nikolaos Ioannidisz kivásárlási árát.
Nyikes Zoltán 2021. január 12., kedd 12:21
Fotó: sdna.gr
Görög lapok szerint a Mezőkövesd kifizetné Nikolaos Ioannidisz kivásárlási árát.
Szerző: Nyikes Zoltán 2021. január 12., kedd 12:21

Görög sajtóhírek szerint a Mezőkövesd Zsóry FC élénken érdeklődik a görög élvonalban szereplő Apollon Szmirnisz támadója, Nikolaosz Ioannidisz iránt. A korábban Diósgyőrben is megfordult csatárral kapcsolatban azt írja a sportime.gr, hogy az NB I-es csapat hajlandó is kifizetni a szerződésében szereplő 100 ezer eurós kivásárlási árat, ám egyelőre az kérdés, hogy a 26 éves játékos hajlik-e a váltásra.

A lap arról is beszámol továbbá, hogy az Apollon Szmirnisz is szívesen foglalkoztatná továbbra is Ioannidiszt, ennek érdekében pedig meg is kezdődtek vele a tárgyalások az új szerződéséről, amiben az eddigiektől kedvezőbb anyagi feltételeket biztosítanak a számára.

Ioannidisz a 2017/18-as idényben 30 NB I-es találkozón lépett pályára a DVTK-ban, ezeken 5 gól és 4 gólpassz volt a mérlege, míg a 2018/19-es szezon elején további öt meccs jutott neki, mielőtt távozott volna a portugál Marítimóhoz.

FRISSÍTÉS: Pár órával cikkünk megjelenése után az Apollon Szmirnisz hivatalos felületein bejelentette, hogy Nikolaosz Ioannidisz 2022. június 30-ig meghosszabbította szerződését a görög klubnál.

https://www.instagram.com/p/CJ8kB2-J0fT/

Olvastad már?
K.O.: A Diósgyőr volt csatárát hordágyon kellett összeszedni a pályán - videó
A 2017/2018-as idényben Diósgyőrben szereplő görög támadó, Nikolaosz Ioannidisz számára idő előtt véget ért legutóbbi bajnoki meccse.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
DAC
Csinger Márk
A DAC 2027-ig hosszabbított U21-es magyar válogatott védőjével, Csinger Márkkal.
Ferencváros
Ifj. Lisztes Krisztián
Németországi sajtóhírek szerint a Frankfurt minden egyes meccs után, amit Lisztes a Ferencvárosnál játszik még a mostani idényben, egy kisebb prémiumot fizet a magyar klubnak.
MTK Budapest
Futács Márkó
Távozott az MTK Budapesttől Futács Márkó. A 33 éves támadó másfél éven át viselte a klub mezét, de az idei szezonban nem kapott játéklehetőséget, így a felek közös megegyezéssel bontottak szerződést.
Tovább az összes átigazoláshoz