Lanzafame és Lazovic egy csapatban - itt a forduló válogatottja

A Paks, a Balmazújváros, a Puskás Akadémia és a Debrecen is két-két játékossal képviselteti magát a legjobbak között. A Ferencváros, a Videoton és a Honvéd egy-egy labdarúgót ad a forduló válogatottjába.
Privacsek András 2017. november 6., hétfő 15:13
A Paks, a Balmazújváros, a Puskás Akadémia és a Debrecen is két-két játékossal képviselteti magát a legjobbak között. A Ferencváros, a Videoton és a Honvéd egy-egy labdarúgót ad a forduló válogatottjába.
Szerző: Privacsek András 2017. november 6., hétfő 15:13

A forduló válogatottja:

Nagy S. (DVSC) – Vági (Paks), Tamás (Balmazújváros), Szabó J. (Paks) - Varga R. (FTC), Jovanovic (DVSC), Vajda (Balmazújváros), Szakály P. (Puskás Akadémia) – Knezevic (Puskás Akadémia), Lanzafame (Honvéd), Lazovic (Videoton)

 

Nagy Sándor (DVSC)

A héten nem volt kiemelkedően extra kapusteljesítmény, de a Loki hálóőre a két kapott gól ellenére megbízhatóan teljesített, ráadásul Gorriarran lövésénél bemutatta a forduló védését.

Vági András (Paks)

Bejátszotta a teljes jobb oldalt, jól oldotta meg a védekező feladatát és a támadásokat is hatékonyan segítette.

Tamás László (Balmazújváros)

A védelem oszlopa volt, végig határozottan futballozott. A 20. percben ő szerzett vezetést a csapatának.

Szabó János (Paks)

A paksiak legjobb játékosa volt. A hajrában előbb kiosztott egy gólpasszt Barthának, majd nem sokkal később ő maga is eredménye volt közelről.

Varga Roland (FTC)

A Fradi legjobbja volt. Előbb vezetést szerzett a csapatának, majd az ő szögletét követően talált be Priskin.

Aleksandar Jovanovic (DVSC)

Sokat változtatta a helyét, kivette a részét a támadásokból, a hajrában sikerült szépítenie.

Vajda Sándor (Balmazújváros)

Rendkívül lendületesen futballozott, a legtöbb alkalommal ő hozta fel a labdát. Az első gól előtt ő ívelt középre, de a győztes találat előtt is tőle indult az akció.

Szakály Péter (Puskás Akadémia)

Csapata egyik legjobbja volt, kiosztott két gólpasszt és szerzett egy gólt. Nem rajta múlt, hogy végül kikaptak a bajnok otthonában.

Davide Lanzafame (Honvéd)

Két góljával és egy gólpasszával a mérkőzés hőse lett. A szabadrúgásból szerzett találata klasszis teljesítmény volt.

Josip Knezevic (Puskás Akadémia)

A felcsútiak leggólerősebb játékosa, aki már 9 találatnál jár a szezonban. Mostani duplája azonban az egy ponthoz is kevés volt.

Danko Lazovic (Videoton)

Nálunk ő a forduló játékosa két góllal és két gólpasszal. A mérkőzés elején szerzett szabadrúgásgólja egészen Pazar volt.

A forduló cseréje:

Oliveira Danilo (Honvéd)

A hajrában beállt, majd a 93. percben egy fejessel eldöntötte a Puskás Akadémia elleni meccset.

A forduló edzője:

Horváth Ferenc (Balmazújváros)

Bátran játszott csapata, negyedóra után akár két góllal is vezethetett volna. A második félidőben már kevésbé ültek az újonc kontrái, de mivel végig győzelemre játszottak a végén kicsikarták a 3 pontot és ezzel elmozdultak a kiesőhelyről.

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC Győr
Kuznyecov Szergej
A csakfoci.hu számolt be először arról vasárnap, hogy Kuznyecov Szergej az egyik jelölt a győri kispadra. A Kisalföld ezúttal azt írja, hogy csütörtökön Győrben járt Kuznyecov és az ETO vezetőivel tárgyalt.
Kecskemét
Horváth Krisztofer
A Torino technikai igazgatója, Davide Vagnati kéthetente érdeklődik magyar válogatott kölcsönjátékosuk felől - állítja a futballista ügynöke. (TMW)
Újpest
Tim Hall
Az Újpest és Tim Hall közös megegyezéssel szerződést bontott. A luxemburgi védő 2023 januárjában érkezett Újpestre. Első félszezonjában 14 meccsen lépett pályára, míg a mostani évadban 15 NB I-es találkozón.
Tovább az összes átigazoláshoz