Fotó: www.mezokovesdzsory.hu

Kuttorék a Fradihoz is győzni mennek; Puskás-tréner: "Ki akarjuk szolgálni a közönséget" – edzői várakozások

Rebrov azt mondja, teljesen mindegy a számukra, hogy ki az ellenfél, ha hazai pályán játszanak, akkor domináns futballt kell mutatniuk. Nikolic szerint az újonc otthonában is nagyfokú koncentrációra és szervezett játékra lesz szükség.
Nyikes Zoltán 2019. november 2., szombat 12:38
Fotó: www.mezokovesdzsory.hu
Rebrov azt mondja, teljesen mindegy a számukra, hogy ki az ellenfél, ha hazai pályán játszanak, akkor domináns futballt kell mutatniuk. Nikolic szerint az újonc otthonában is nagyfokú koncentrációra és szervezett játékra lesz szükség.
Szerző: Nyikes Zoltán 2019. november 2., szombat 12:38

Puskás Akadémia–Budapest Honvéd

Hornyák Zsolt (Puskás): – A tradíciók és a minőségi játékosállomány ismeretében remélem, támadó szellemű Honvéddal találkozunk. Ők is azért jönnek, hogy küzdjenek és jó eredményt érjenek el, de remélem, a győzelmet mi szerezzük majd meg. Mint már említettem, komoly csapat lesz az ellenfelünk, amelyben olyan egyéniségek futballoznak, mint például Davide Lanzafame, így egyértelműen izgalmas, jó mérkőzést várok. Mi biztosan nem változtatunk a stílusunkon, amellett, hogy szilárdan védekezünk, minőségi támadójátékot és sokgólos meccset akarunk játszani, ki akarjuk szolgálni a közönséget. (www.pfla.hu)

Giuseppe Sannino (Honvéd):Elismerésem a PAFC felé az eddigi eredményeikért, mert megmutatták, hogy jó csapatot alkotnak és jó szezont futnak – mondta a hét mérkőzés óta veretlen riválisról Giuseppe Sannino vezetőedző, aki Davide Lanzafame szerepére is kitért. – Davide Lanzafame egy fantasztikus játékos, aki nagyon fontos a számunkra, de egyedül ő sem tud meccseket nyerni, szüksége van a csapattársakra is. Valóban fontos játékos, azonban mindenkire szükség van a győzelmekhez, hiszen a siker mindig csapatmunka. A legfontosabb, hogy a Honvédnál minden játékos – köztük Davide is – egymásért és a csapatért küzd.” (www.honvedfc.hu)

Debreceni VSC–Paks

Herczeg András (DVSC):Minden találkozó nehéz az NB I-ben. Azt gondolom, a mezőkövesdi mérkőzésen játékban nem volt problémánk, de olyan hibákat vétettünk, hogy vereséget szenvedtünk. A Paks ellen ezt nem szabad elkövetni! Nagyon fontos, hogy belevigyük a játékba az érzelmet, szenvedélyt, mert ez mindenképpen kell a győzelemhez. Mindenkit bánt, hogy jelen pillanatban így szerepelünk, ennek rengeteg oka van. Sokat dolgozunk, de még többet kell tenni, hogy bizonyos szituációkban jó helyzetbe kerüljünk az adott mérkőzésen. Arra törekszünk, hogy ismét a győzelem útjára lépjen a csapat, és természetesen hétvégén, a Paks ellen is egy cél lebeg szemünk előtt: a három pont megszerzése. A Paks támadói veszélyesek, Könyves Norbert jó formában van, Böde Dániel három mérkőzéses eltiltásából jön vissza, tehát bizonyára óriási mentális erővel, nagy bizonyítási vággyal lép pályára. Vannak még jó játékosaik, de nálunk is. Csapatszinten kell, hogy minél jobban sikerüljön ez a mérkőzés. (www.dvsc.hu)

Tomiszlav Szivics (Paks):Mindkét csapat számára egy élet-halál mérkőzés lesz a mostani párharc. Ahogy vendéglátónknak, úgy nekünk is szükséges a győzelem, és az azzal járó három egység. A hétközi kupasikerünk sokat segíthetett az önbizalmunk terén, főleg csatárunknak, Böde Dánielnek, aki ugye mesterhármast szerzett Salgótarjánban. A Debrecen kontrákból és pontrúgásokból a legveszélyesebb, így ezekre nagyon oda kell majd figyelnünk. (www.paksifc.hu)

Diósgyőri VTK–Kisvárda

Feczkó Tamás (DVTK): – A Kisvárda egy agresszív, párharcokat kereső csapat, ezért előre jelzem, nem ez lesz a leglátványosabb mérkőzésünk az ősz során. A támadósorban kivételes képességű labdarúgókkal rendelkeznek, nem véletlenül állnak a tabella 5. helyén. Az egyik legnehezebb mérkőzésre számítok, azonban nem kérdéses, hogy számunkra csak a győzelem az elfogadható. Szeretnénk továbbvinni az elmúlt hetekben látott, és még mindig javuló formánkat sok helyzetkialakítással. A legideálisabb természetesen az lenne, ha minden helyzetünket értékesítenénk, mert a szervezett kisvárdai védelem ellen nem számítok sok lehetőségre. A mi védekezésünk is egyre jobban összeáll, ezért nagyon fontos lesz, hogy ki szerzi az első gólt. (www.dvtk.eu)

Dajka László (Kisvárda): – A szerdai kupamérkőzés is a DVTK elleni találkozóra való felkészülés része volt. Úgy próbáltuk meg összerakni a programot, hogy szombatra a legmegfelelőbb állapotba kerüljünk. Nem mondom, hogy a döntetlen rossz eredmény Diósgyőrből, de mindenképpen meg kell próbálni megszerezni a három pontot ahhoz, hogy a csapat ott tartson, ahol terveztük. Van egy-két maródi játékosunk, reméljük ők szombatig rendbe jönnek. (www.kisvardafc.hu)

Ferencváros–Mezőkövesd

Szergej Rebrov (Fradi):A Mezőkövesd az előző szezonban is nagyon jól játszott már és amint az eredményei mutatják, az új idényben is jó futballt produkál. Nekünk ugyanakkor teljesen mindegy, hogy ki az ellenfél, ha hazai pályán játszunk, domináns futballt kell mutatnunk, jól kell teljesítenünk a szurkolóink előtt. (www.fradi.hu)

Kuttor Attila (Mezőkövesd):Elképesztően rohan az idő, pedig még szinte csak most történt, hogy a Zalaegerszeg elleni győzelemmel elindult a szezon. Való igaz, már csak a Fradival nem játszottunk idén az élvonalbeli mezőnyben, de szombaton ilyen tekintetben is teljes lesz a kép. Természetesen a bajnokság első körével kapcsolatosan. Azt gondolom, továbbra is jó formáról beszélhetünk, ezt igazolja a múlt heti, Debrecen elleni győzelmünk is, mert egy erős, kiváló erőkből álló együttest sikerült két góllal legyőznünk. Nem is lehet más a célunk ezen a hétvégén sem, mint ennek megismétlése. Nem hiszem, hogy elbizakodott kijelentés lenne ez, hiszen mindenki ellen úgy lépünk pályára, hogy minden tőlünk telhetőt megteszünk a három pont megszerzéséért, legyen az a tabellán utolsó helyen álló társaság, vagy akár az Európa Liga csoportkörében vitézkedő, és egyre jobb formába lendülő FTC. Nagyon szeretnénk egy szép eredményt elérni a szombati találkozón, mert tavaly háromszor is egyetlen gólon múlott a pontszerzésünk, és a következő lépést ez jelentené a Fradi ellen. (www.mezokovesdzsory.hu)

Kaposvár–Újpest

Waltner Róbert (Kaposvár): – Az Újpest egy kombinatív játékot játszó jó csapat. Több meccsüket is megnéztem, de minden mérkőzés más és más. Bízom benne, hogy sikerül kihasználnunk az ellenfél hibát és megszerezzük a második győzelmünket hazai pályán. (www.rakoczifc.hu)

ZTE FC–MOL Fehérvár FC

Dr. Dobos Barna (ZTE): – A tabellát pontazonossággal vezető MOL Fehérvár FC nagyon jól kezdte a bajnokságot, az első hat meccsüket megnyerték, idegenbeli mérlegük pedig főleg kiemelkedő, 3 győzelem és 1 döntetlen, ráadásul az idegenben rúgott öt gól mellett egyet sem kaptak, a másik oldalt nézve viszont a legutolsó négy meccsükön csak egyszer sikerült nyerniük. Az elmúlt évek alapján a Fehérvár és a Ferencváros egyértelműen kiemelkedik a mezőnyből, az anyagi lehetőségeik teljesen mások, így bárki, aki pontot vagy pontokat szerez ellenük, az bravúrnak mondható. Meglepetést szeretnénk okozni, pontot vagy pontokat akarunk szerezni a Fehérvár ellen, de ehhez minden csapatrészben tökéletes teljesítményre lesz szükségünk. A céljaink eléréséhez szükségünk van bravúrokra, bízom benne, hogy ezúttal is nagy számban látogatnak ki szurkolóink, és az ő buzdításuknak is köszönhetően szombaton sikerül bravúrt elérnünk. (www.ztefc.hu)

Marko Nikolic (Vidi):Fontos volt, hogy a múlt heti bajnokira a kupában egy győztes mérkőzéssel reagáljunk, hiszen egy nagyon érzelemdús találkozón voltunk túl a hétvégén. Az elmúlt két bajnokin a másik két dobogóssal játszottunk és bár pontokat hullajtottunk, a labdabirtoklás, vagy éppen a helyzetek száma rendben volt, gólt viszont csak egyet sikerült szereznünk, a Ferencvárosnak pedig két könnyű gólt engedélyeztünk. Ez már viszont a múlt, a Zalaegerszeg elleni győzelemért pedig ugyanúgy három pontot adnak, mint a többi bajnokiért. Az újonc otthonában is éles játékra, nagyfokú koncentrációra és szervezett játékra lesz szükség, valamint arra, hogy az utolsó passzoknál, beadásoknál és befejezéseknél hatékonyabbak legyünk az ellenfél kapuja előtt. (www.molfehervarfc.hu)

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
Tovább az összes átigazoláshoz