Kisvárdáról szóltak a Puskás hősének, hogy ő lett a hét játékosa

Braniszlav Danilovic közel járt hozzá, hogy két büntetőt fogjon meg a Vidi ellen, végül a fontosabbat hárította. Csapata három pontot szerzett neki köszönhetően, nem is maradt el a jutalom.
Csakfoci Admin 2018. szeptember 18., kedd 9:00
Braniszlav Danilovic közel járt hozzá, hogy két büntetőt fogjon meg a Vidi ellen, végül a fontosabbat hárította. Csapata három pontot szerzett neki köszönhetően, nem is maradt el a jutalom.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. szeptember 18., kedd 9:00

Braniszlav Danilovic még 2014 nyarán igazolt Felcsútra, majd megjárta a Videotont és a Debrecent is, s végül tavaly júniusban került vissza a Puskás Akadémiához. A belgrádi születésű kapus élete egyik legfontosabb védését mutatta be szombaton a Videoton ellen - , amikor a 102. percben hárította honfitársa, Marko Scsepovics tizenegyesét.

A tizenegyes előtt Varga Józsi odajött hozzám, és azt mondta: gyerünk, Dani fogd meg, fogd meg! Azt feleltem, megpróbálom.

De ennél sokkal többet nem tudok mondani a büntető előtti másodpercekről, talán csak annyit, hogy tudtam: ez a meccs utolsó pillanata, ha hárítok, megnyertük. Nem is hallottam, mi történik körülöttem, csak Markót és a labdát figyeltem. Aztán, hála Istennek, kivédtem

- idézte fel a mámoros pillanatokat a kapus a Puskás honlapjának, akinek pár másodpercre rá már ott csüngtek a nyakában a játékostársak, a játékvezető ugyanis a védést követően azonnal lefújta a meccset. Danilovic már az első Vidi-büntetőnél is közel járt a bravúrhoz, de akkor csak hozzáérni tudott a labdához, a második már meg lett. Csapata első győzelmét szerezte meg a fehérváriak ellen, amivel elmozdult az utolsó helyről.

Óriási győzelem volt ez számunkra, ráadásul a lehető legnehezebb, ugyanakkor legjobb pillanatban. Sok csalódást keltő meccs után végre megszereztük a három pontot, ráadásul a bajnoki címvédőt győztük le. Úgy vélem, nagyon jót tett az önbizalmunknak, és a többiekkel együtt hiszek benne, hogy most egy jó széria vette kezdetét.

Danilovic megkapta a jutalmát a védésért, a Nemzeti Sport ugyanis őt választotta a hét játékosának. Erről azonban nem első kézből értesült.

Kisvárdán focizó barátom, Brana Ilics hívott fel, aki két gól is lőtt a Haladásnak. Gratuláltunk egymásnak, majd megkérdezte, tudom-e, hogy én lettem a hét játékosa. Nem, mondtam, mert tényleg nem olvastam az újságot, de nagy megtiszteltetés, hogy rám esett a választás

– reagált a hírre hétfőn a szerb kapuvédő, aki reménykedik benne, hogy a Puskás elindított szombaton egy jó szériát.

A Puskás-Vidi összecsapás után kisebb balhé tört ki, a játékosok egymásnak estek, minderről Anel Hadzic is nyilatkozott.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Vasas
Kondás Elemér
Eldőlt, hogy az angyalföldi kispadon nem lesz váltás a válogatott szünet alatt, így továbbra is Kondás Elemér irányítja a Vasast.
ZTE FC
Christy Manzinga
Manzinga 17 mérkőzésen lépett pályára a ZTE-ben, most a dél-koreai másodosztályba igazolt.
Ferencváros
Botka Endre
Meghosszabbította szerződését a Ferencvárossal Botka Endre - jelentette be hivatalos oldalán az NB I-es listavezető.
Tovább az összes átigazoláshoz