Ahogy arról már már beszámoltunk, komoly botrányba fulladt szombat este a Puskás Akadémia-MOL Vidi FC (2-1) bajnoki: a lefújás után elszabadultak az indulatok a Pancho Arénában, dulakodás támadt a kispadoknál és a hazaiak vezetőedzője, Benczés Miklós is földre került.

Többeknek Varga Józseffel támadt konfliktusa – a magyar középpályás elmondása szerint a fehérváriaktól való búcsúja nem sikerült makulátlanra, ennek adott hangot a meccs végén.

“A meccs végéig meg tudtam tartani a hidegvéremet, nem ültem fel a provokációnak, az pedig ösztönös reakció, ha látom, hogy támadják a csapatomat, akkor védem a sajátomat. Ez nem a Vidi szurkolói ellen vagy volt csapattársaim ellen irányult, hanem bizonyos emberek ellen” – fogalmazott Varga.

Anel Hadzic ugyancsak provokációról beszélt, csak épp a másik oldalon. A bosnyák légiós az M4 Sport “Góóól2” c. műsorában nyilatkozott a minden bizonnyal a fegyelmi testület előtt folytatódó esetről.

Érzelmek voltak a pályán, kis provokációk, nem történt igazán semmi, rendeződött a dolog. Én semmit nem csináltam, csak reagáltam, talán másképpen kellett volna válaszolnom. De a kispadról jöttek a provokációk, rosszul reagáltam, másképp kellett volna kezelnem a helyzetet. Olyan országból jövök, ahol az érzelmek nagyon jelen vannak a futballban is, elég elkeserítő volt a vereség is, ott voltak a provokációk is…de részemről le van zárva ez az ügy. Az érzelmek hozzátartoznak a focihoz, ha nem így lenne, akkor az nem foci, hanem színház volna – mondta Hadzic.

Kihagyott 11-es és balhé a Puskás–Vidi végén

Dráma és balhé a Puskás–Vidi (2–1) végén. 😠😯😠😯😠A vendégek 102. percben kihagyott 11-ese után óriási tömegjelenet alakult ki: Hadzic a felcsúti kispaddal veszett össze, a békítő Benczés Miklós a földre került, Scepovic az öltözőig üldözte Varga Józsefet.

Közzétette: M4Sport – 2018. szeptember 15., szombat

A jelenet végén több játékos, elsőként a leginkább feldúltnak tűnő – és Benczést is a földre vivő – Marko Scepovic is az öltözőfolyosó felé vette az irányt, méghozzá nagy sebességgel.

Mondom: érzelmek. Befutottunk, aztán mindkét csapat ment az öltözőjébe. Ezzel le is zárult a dolog, semmi más nem történt – tette hozzá Hadzic.