Miriuta visszalőtt Kisvárdára: "Ilyet még nem láttam, testőrt rakattam az öltözőhöz"

A nemrégiben menesztett kisvárdai vezetőedző szerint olyan történt vele, amilyen még Romániában sem. 
Dudás Gábor 2019. október 18., péntek 8:46
A nemrégiben menesztett kisvárdai vezetőedző szerint olyan történt vele, amilyen még Romániában sem. 
Szerző: Dudás Gábor 2019. október 18., péntek 8:46

Mint ismeretes, Miriuta Lászlót még a múlt héten menesztette a kispadról a Kisvárda, egy augusztus óta tartó nyeretlen sorozat, a volt szakvezető nyilvános kritikái és a klubon belüli nézeteltérések miatt.  A tréner utódja decemberig az eddig is az edzői stábban dolgozó Kocsis János lett.

Miriuta távozása óta nem szólalt meg hosszabban, most viszont az egyik romániai portálnak nyilatkozott arról, milyen epizód vezetett többek között  ahhoz, hogy távozzon Kisvárdáról.

- Ilyen még Romániában sem történt velem. Volt egy mérkőzésünk az Újpest ellen, és a szünetben épp Gicu Grozavnak adtam taktikai utasításokat, amikor azt veszem észre, hogy valaki bejön az öltözőbe és elkezd üvöltözni. Azt hittem, ez az én dolgom...a csapatunk vezetője volt az, épp egy játékossal veszekedett. Odamentem hozzá és megkérdeztem, hogy "Attila, pénzt hoztál a srácoknak?" - utalt Révész Attila szakmai igazgatóra Miriuta a romániai Digi Sportnak adott nyilatkozatában.

- Megkértem, hogy hagyja el az öltözőt, mert ott rajtam, a stábtagokon és a játékosokon kívül senki nem tartózkodhat. Annyit mondott, hogy "Jó", de ezt követően már csak email-eken keresztül kommunikáltunk.

Az utolsó meccsemen egy testőrt rakattam az öltözőhöz és megmondtam neki, hogy még az anyámat se engedje be!

A következő napon aztán hívtak, hogy nem folytathatom a munkámat - tekintett vissza az egykori magyar válogatott játékos, akinek összesen négy hónap jutott a kisvárdai kispadon.

Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Dániából igazoltak
A 19 éves Szűcs Tamás az FC Köbenhavn korosztályos csapatától igazolt haza.
Fradi
Jansen a Népligetben
Már fotó is készült arról, ahogyan Pascal Jansen az FTC Népligeti Sportközpontjában van. A Csakfoci úgy tudja, a felek még tárgyalnak egymással.
Újpest
Magyar játékos érkezett Debrecenből
A DVSC utánpótlás-válogatottját megvették a lilák, de a Loki később is kereshet a játékos eladásával.
Tovább az összes átigazoláshoz