Fordulat: Több pénzért már maradna klubjánál az NB I egyik legjobb kapusa

Az eltűnt, majd megkerült Felipe bocsánatot kért, maradna is akár Kisvárdán, "kommunikációs problémák" merültek fel. A napokban eldől az előző idényben remek teljesítményt nyújtott brazil kapus sorsa.
Dudás Gábor 2019. július 19., péntek 18:25
Az eltűnt, majd megkerült Felipe bocsánatot kért, maradna is akár Kisvárdán, "kommunikációs problémák" merültek fel. A napokban eldől az előző idényben remek teljesítményt nyújtott brazil kapus sorsa.
Szerző: Dudás Gábor 2019. július 19., péntek 18:25

Mint ismeretes, a brazil Felipe késve érkezett vissza nyári szabadságáról Kisvárdára, sokáig nem is tudták, merre jár pontosan a 35 éves brazil hálóőr, aki a (közösségi) médiában némi üzengetésbe is került Révész Attila sportigazgatóval.

Kétségessé is vált a maradása az NB I-es klubnál, ehhez képest komoly fordulatnak tekinthetőek a friss fejlemények. Péntek délután Révész Attila, Felipe és a kapust képviselő Alan Belaciano hatszemközti megbeszélést folytatott a Kisvárdára két és fél hetes késéssel megérkező brazil játékos további sorsáról - írja a kisvardafc.hu.

- A kommunikációs problémák miatt alakult ki az a csörte, ami a nyilvánosság előtt történt, és ez semmi esetre sem volt szerencsés – mondta a tárgyalást követően Révész Attila. – Ebben mindkét fél egyetértett, Felipe elnézést is kért a történtekért, azért, hogy a közösségi csatornák hozzászólásaiban ütött meg kritikus hangnemet. Az is kiderült, hogy valóban átesett egy szájsebészeti beavatkozáson, amit orvosi papírokkal és fényképekkel tudtak igazolni. Kapusunk elismerte, hogy ezt a problémát nem jelezte időben, ugyanakkor abban maradtunk, hogy ezt a kérdést lezártnak tekintjük azzal, hogy elismerte az ezért járó büntetést és a csapattársaktól is elnézést fog kérni a késés miatt.

Felipe érdemeit elismerjük, ő maga is tisztában van azzal, hogy jó teljesítményt nyújtott, ennek megfelelően szeretné elérni, hogy számára kedvezőbb feltételekkel fusson tovább a szerződése. Hogy azokat tudjuk-e teljesíteni, az a napokban eldől.

A Felipe ügyeit képviselő Alan Belaciano a következőket mondta a megbeszélés után:

- Kommunikációs problémák miatt kerültünk ebbe a helyzetbe, ami miatt a magam és ügyfelem, Felipe nevében is elnézést kérek a kisvárdai klubtól és a szurkolóktól. Révész Attila sportigazgatóval hatszemközti megbeszélést folytattunk, aminek során sikerült tisztázni a felmerült problémákat.

Ügyfelem, Felipe készen áll a munkára, arra, hogy továbbra is a kisvárdai klub rendelkezésére álljon – fogalmazott a játékosügynök.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Mosonmagyaróvár
Supka Attila
A csakfoci.hu korábbi hírének megfelelően az NB II-es Mosonmagyaróvár vezetőedzője lett Supka Attila.
Tovább az összes átigazoláshoz