NB I: Meglepő edzőváltást jelentettek be

A bennmaradást kiharcoló Kisvárda csütörtökön bejelentette, hogy nem Dajka László irányítja az együttest a következő idényben, ugyanakkor a korábbi válogatott labdarúgó maradhat a klubnál, csak más szerepkörben.
Dudás Gábor 2019. május 30., csütörtök 15:05
A bennmaradást kiharcoló Kisvárda csütörtökön bejelentette, hogy nem Dajka László irányítja az együttest a következő idényben, ugyanakkor a korábbi válogatott labdarúgó maradhat a klubnál, csak más szerepkörben.
Szerző: Dudás Gábor 2019. május 30., csütörtök 15:05

Mint ismeretes, az előző idényben abszolút NB I-es újonc Kisvárda Dajka László vezetésével az utolsó fordulóban harcolta ki a bennmaradást az OTP Bank Ligában.

Mindezek fényében meglepő döntés született, a vezetőedző nem marad a posztján. Erről a Kisvárda hivatalos bejelentést tett csütörtökön.

"Dajka László vezetőedző megbízatása a bajnokság végeztével lejárt, ezért a felek tárgyalásokat folytattak a hogyan továbbról. Ennek eredménye az lett, hogy Dajka László nem vezetőedzői minőségben folytatja a munkát Kisvárdán. Nagy valószínűséggel Dajka László marad a Kisvárda Master Good kötelékében, egyelőre még vizsgálják, hogy milyen szerepkört talál mindkét fél elfogadhatónak. Az új vezetőedzőt a napokban jelölik ki" - olvasható a közleményben.

Dajka tavaly augusztusban ült le a kisvárdai kispadra, 33 mérkőzésen 12 győzelem 9 döntetlen és 12 vereség volt a mérlege az előző idényben.

Olvastad már?
NB I: Ketten távoztak az élvonalban maradt klubtól, öt játékos visszajelzésére még várnak
A Kisvárda sportigazgatója a klubhonlapnak elmondta, az átigazolási időszak megkezdése előtt két játékos szerződését felbontották, és öt labdarúgónak tettek ajánlatot a folytatást illetően. Révész Attila hozzátette, a Felipe-Lucas-Grozav hármast nem fogják elengedni.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Távozik az edző
A ciprusi élvonalbeli Anortoszisz a hivatalos oldalán jelentette be, hogy négy év után távozik Nagy Zoltán kapusedző, aki még játékosként is lehúzott négy szezont a klubnál.
Ferencváros
Két támadóról is írnak
Továbbra is tart az alkufolyamat a Crvena Zvezdával Pesic ügyében, míg Koszovóban arról írnak, hogy a bajnokság gólkirályát szemelte ki a Fradi.
DVSC
Marko Milosevic
Egy évvel meghosszabbította Marko Milosevic szerződését a DVSC - írja a Loki hivatalos oldala. A kapus tavasszal érkezett a Lokihoz, 5 bajnoki találkozón védett.
Tovább az összes átigazoláshoz