A hivatalosan június 15-én kezdődő átigazolási időszak alatt rengeteg pletyka látott napvilágot, miszerint Felipe, Lucas és Gheorghe Grozav is elhagyhatja a Kisvárdát. A játékoskeret tervezett átalakulása mellett többek között az alábbi három labdarúgó jövőjéről nyilatkozott a klub sportigazgatója, Révész Attila.

Kezdeményeztük Mihai Minca kapus szerződésének felbontását. Az ő helyére jön vissza Zöldesi Illés, aki Zalaegerszegen szerepelt kölcsönben – kezdte Révész Attila a kisvardafc.hu-nak. – Vári Barnabás családi okokra hivatkozva – és arra, hogy szeretne még néhány évig meghatározó játékosa lenni egy csapatnak, ami nálunk nem biztos, hogy megadatik neki – kérte szerződése felbontását. Ezt akceptáltuk, annak fényében, hogy az elmúlt négy évben rengeteget tett a klubért, és ezt nagyon szépen köszönjük neki. Vele kivételt tettünk, és érvényben lévő szerződése ellenére ingyen elengedjük. Méltó volt arra, hogy vele szemben ezt a gesztust megtegyük, neki így is csak hálával tartozunk – fogalmazott.

Révész azokról a játékosokról is szót ejtett, akiknek lejárt a szerződésük.

Lejárt szerződésű játékosaink közül Anton Kravcsenkónak tettünk ajánlatot, vele még egyezkedünk, várjuk a válaszát. Sztavrosz Cukalasszal szóban megállapodtunk, csupán arra várunk, hogy aláírja a szerződését, az ő maradása biztosra vehető. Horváth Zoltánnal folyamatosan egyeztetünk, elmondása szerint máshonnan is van ajánlata, várjuk a visszajelzését. Ugyancsak lejárt a szerződése Rados Proticsnak és Brana Ilicsnek, nekik ugyancsak tettünk ajánlatot.

Végezetül a Felipe, Lucas, Grozav hármas jövőjére is kitért.

A többiek szerződése érvényes, értük nem érkezett konkrét ajánlat, így nagy valószínűséggel nem is fogjuk őket elengedni. A Felipe, Lucas, Grozav hármasért sem, és a felkészülés kezdete után már nem is hallgatjuk meg az esetleges érdeklődőket, mert onnantól kezdve már nehéz lenne őket pótolni az egyre szűkebb piacról.

A Kisvárda 2018-19-es idényben 38 ponttal a 9. helyen végzett az NB I-ben.

A sportigazgató szezonértékelését ide kattintva olvashatod el!