Mindenki megdöbbent a Honvéd ellenfelénél: 3 nappal a visszavágó előtt lelépett a vezetőedző

Egy, a szerződésében lévő kitétel miatt szabadon, alig három nappal a Budapest Honvéd elleni Európa Liga-visszavágó előtt távozott.
Dudás Gábor 2019. július 15., hétfő 15:46
Egy, a szerződésében lévő kitétel miatt szabadon, alig három nappal a Budapest Honvéd elleni Európa Liga-visszavágó előtt távozott.
Szerző: Dudás Gábor 2019. július 15., hétfő 15:46

Marek Zub már nem a Zalgiris Vilnius edzője. A lengyel szakember csapatával múlt csütörtökön még az Illovszky Rudolf Stadionban szerepelt vendégként, a Budapest Honvéd elleni első Európa Liga-selejtezőn (3-1-re nyertek a kispestiek Angyalföldön), a visszavágón viszont már nem ő ül majd a kispadon.

Mint az hétfőn kiderült, Zubnak a nyáron lehetősége nyílt arra, hogy szerződést bontson klubjával, ezt meg is tette az 54 éves tréner, a Zalgirisnak pedig nem volt más lehetősége, mint hogy a kontraktusnak megfelelően rábólintson a távozására.

A litván bajnokságban a második helyen álló csapat így egyelőre vezetőedző nélkül készül a Honvéd elleni második meccsre, egyelőre azt sem tudni, ki vezeti majd csütörtökön a riválist.

FRISSÍTÉS: Azóta már kiderült, hogy az eddig a szintén litván FC Stumbras csapatát irányító portugál szakember, Joao Martins ül le a Zalgiris kispadjára.

Olvastad már?
A Honvéd EL-ellenfelének edzője: "Megfertőződtem a magyar edzők vírusával"
A Honvéd EL-ellenfelének vezetőedzője elmondta, győzelemért utaztak Budapestre, a két csapatnak azonos esélyt ad a továbbjutásra, a magyar együttes előnye pedig a történelme lehet.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
Tovább az összes átigazoláshoz