"Megtettem az első lépést, hogy újra Németországban játszhassak" – Ben Hatira már a Bundesliga felé kacsingat

A Honvéd újdonsült igazolása szerint köszönettel tartozik azoknak, akik végig támogatták, miképpen a kispestieknek is, akik eltekintettek a múltban történt balhéja mellett. Änis Ben-Hatira előre tekintett, és rövid időn belül újra a Bundesligában játszana.
Csakfoci Admin 2019. február 13., szerda 15:31
A Honvéd újdonsült igazolása szerint köszönettel tartozik azoknak, akik végig támogatták, miképpen a kispestieknek is, akik eltekintettek a múltban történt balhéja mellett. Änis Ben-Hatira előre tekintett, és rövid időn belül újra a Bundesligában játszana.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. február 13., szerda 15:31

Amint azt a csakfoci.hu hétfőn elsőként jelezte, kedden kora délután hivatalossá vált: Dárdai Pál korábbi válogatott játékosa, Änis Ben-Hatira lett a Honvéd új igazolása. A harmincéves német és tunéziai kettős állampolgársággal rendelkező labdarúgó a hivatalos bejelentés után a közösségi oldalán üzent a szurkolóknak.

A támadó középpályásként és szélsőként is bevethető játékos többek között elárulta, köszönettel tartozik a jelenlegi klubjának, amiért kitartottak mellette és "elnézték" neki a múltban történt balhéját, és mostantól a kispestiekre szeretne koncentrálni – és közben az első edzőjének ajánlja az összes kispesti meccsét – habár félszemmel a Bundesligára is kacsingat a bejegyzése alapján.

Minden hír Änis Ben-Hatira szerződtetéséről itt - kattints!

Itt az ideje újrakezdeni – visszatérek a futball színpadára, és bejelenthetem, különböző klubokkal folytatott hosszú tárgyalások után ma (kedden – a szerk.) aláírtam a szerződésemet a nagy múltú Honvédnál. 

Röviddel azelőtt, hogy vissza akartam térni a Bundesligába, akkor jött a klub megkeresése és mindent megtettek annak érdekében, hogy megszerezzenek, végig nagyon türelmesek voltak velem. A Budapest Honvéd nagyon keményen dolgozott azért, hogy leigazoljon, az első másodperctől megmutatták, hogy a Németországban a múltbeli "problémáim" nem fontosak számukra, és értékelik a személyiségemet!

Köszönettel tartozom a családomnak, és minden embernek, akik naponta számtalan üzenetet küldtek nekem, és azoknak is, akik végig mögöttem álltak és mindig támogattak. Köszönöm a Budapest Honvédnak, és alig várom a közös munkát.

Megtettem az első lépést, hogy újra Németországban játszhassak! A Honvéd egy új kihívás számomra. Négyéves, kicsi göndör hajú gyerek voltam, amikor elkezdtem focizni. Az első edzőm, Otrowski Úr gyakran mesélt nekem Puskás Ferencről és a magyar válogatottról. Annak ellenére, hogy ezt már nem élhetted meg, neked ajánlom minden meccsemet a Honvédnál!

Olvastad már?
"Életem legjobb döntését hoztam" – Ben Hatira szerint a Honvéd számára a megfelelő hely
Íme, a Honvéd új igazolásának, Änis Ben-Hatirának az első nyilatkozata. Mellette Supka Attila vezetőedző is beszélt a játékos szerződtetéséről, valamint George F. Hemingway klubtulajdonos is megszólalt.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ajka
Schindler Szabolcs
A csakfoci.hu információi szerint nagy eséllyel a jelenleg a Vasas tartalékcsapatánál dolgozó Schindler Szabolcs lehet az ajkaiak új vezetőedzője.
PMFC
Weitner Ádám
A Kozármisleny ellen elszenvedett 3-0-s vereség után menesztették Weitner Ádámot, a PMFC vezetőedzőjét.
Ferencváros
Callum Styles
A Fradi újra megpróbálta megszerezni a 23 éves játékost, ám Styles az angol másodosztályba vágyott inkább. A Championshipbe való igazolás pedig klubja miatt nem jött össze.
Tovább az összes átigazoláshoz