Hivatalos: Újabb alapember távozik ingyen a Honvédtól

Bejelentette a brazil Danilo távozását a Budapest Honvéd. A nemrég véget ért idényben 28 mérkőzésen pályára lépett játékos egyelőre hazautazott. Ő a második fontos játékos, aki ingyen távozik Kispestről a szezon végén.
Dudás Gábor 2019. május 26., vasárnap 20:16
Bejelentette a brazil Danilo távozását a Budapest Honvéd. A nemrég véget ért idényben 28 mérkőzésen pályára lépett játékos egyelőre hazautazott. Ő a második fontos játékos, aki ingyen távozik Kispestről a szezon végén.
Szerző: Dudás Gábor 2019. május 26., vasárnap 20:16

Két részletben összesen három és fél évet töltött a Honvédnál a brazil Danilo, a 93 bajnokin 34 gólt szerző és 11 gólpasszt jegyző csatár távozik Kispestről, ahol lejár a szerződése.

- Különleges érzésekkel búcsúzom, hiszen kétszer is a Honvéd játékosa lehettem, szerettem itt futballozni, jól éreztem magam a csapatnál, otthonra leltem Kispesten – mondta a támadó a honvedfc.hu-nak – Mielőtt visszatértem ide, éppen egy nehéz időszak volt a pályafutásomban, a Honvédnál azonban lelkileg és fizikailag is jó állapotban kerültem. A második időszakomban előbb csereként, a második félidőben beállva tudtam segíteni a csapatot, szerencsére gólokkal is sikerült, a legutóbbi idényben pedig többnyire kezdő lehetettem. Voltak jobb és kevésbé jó részei a szezonnak, de összességében pozitív emlékeim vannak. Budapest a második otthonom, a családom is jól érzi magát, jól ment a futballt, szeretnek a szurkolók és én is őket - tette hozzá.

Danilo elmondása szerint a szezon hajrájában nem is foglalkozott a jövőjét illető kérdésekkel, csak arra koncentrált, hogy a csapatával együtt elérje a nemzetközi kupát érő helyezést a bajnokságban, illetve, hogy megnyerjék a kupát. A brazil támadó vasárnap, a családjával együtt hazautazott Brazíliába, aztán majd meglátja, hogyan alakul a jövője.

A légiós már a második fontos játékos Kispesten, aki lejáró szerződéssel, átigazolási díj kifizetése nélkül távozik, hiszen a társgólkirály Holender Filip már aláírt a svájci Luganóhoz. Hamarosan ugyanígy igazolhat el Gróf Dávid is, a kapus a Ferencvároshoz tart.

Neked ajánljuk
Átigazolások
BVSC
Szekeres Tamást nevezhetik ki
Információink szerint a jövőben Szekeres Tamás felelhet a BVSC-nél lévő szakmai munkáért.
Ferencváros
Arbër Hoxha
Az ulloi129.hu szerint valóban a klub látókörében van a horvát lapok által a Fradival szóba hozott Slaven Belupo-szélső, Arbër Hoxha.
Légiósok
Gulácsi Péter
A kispadra szorult Gulácsi Péter "elgondolkodik a jövőjéről" az RB Leipzignél - írja a német Kicker.
Tovább az összes átigazoláshoz