Csatárkérdés a Honvédnál: A Slovan brazil támadója is a kiszemeltek között

A csakfoci.hu információi szerint Nenad Lukic mellett a Honvéd kiszemeltjei között szerepel a Slovan Bratislava brazil támadója, Rafael Ratao is, sorsukról a napokban születhet döntés.
Csakfoci Admin 2021. július 27., kedd 12:38
A csakfoci.hu információi szerint Nenad Lukic mellett a Honvéd kiszemeltjei között szerepel a Slovan Bratislava brazil támadója, Rafael Ratao is, sorsukról a napokban születhet döntés.
Szerző: Csakfoci Admin 2021. július 27., kedd 12:38

A napokban szerb sajtóinformációkra hivatkozva honlapunk is beszámolt arról, hogy a Budapest Honvéd egyik kiszemeltje Nenad Lukic, a Topolya szerb válogatott csatára, azonban úgy tudjuk, nem csak Lukic az egyetlen jelölt a csatársor megerősítésére.

Információink szerint a Slovan Bratislava 25 éves brazil támadója, Rafael Ratao is a kiszemeltek között szerepel, aki tehát Nono után már a második érkező lehetne idén nyáron a pozsonyi klubtól. Ratao támadóként játszik, de a pálya mindkét szélén bevethető, a szlovák élvonal legutóbbi kiírásában 40 találkozón 15 gólig és 11 gólpasszig jutott.

Mint ismert, a hétvégén már kezdetét veszi az NB I új szezonja, így nagy valószínűség szerint napokon belül eldőlhet, melyik támadót igazolja le a Budapest Honvéd, de az sem kizárt, hogy egy távozó támadó esetén mindkét labdarúgó a magyar csapatnál folytatja - ahogyan azt hétfőn megírtuk, olasz sajtóinformációk szerint előfordulhat, hogy újra légiósnak áll Balogh Norbert, miután állítólag egy Európa Konferencia Ligában érdekelt csapat hároméves szerződést ajánlott számára.

Olvastad már?
Nagy fogás lehet a Honvédnál: 92 gólos válogatott csatárt igazolhatnak - sajtóhír
Egybehangzó szerbiai sajtóhírek szerint a helyi élvonalbeli Topolyai SC szerb válogatott támadója, Nenad Lukic távozik a klubtól és a Honvédnál folytatja pályafutását.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
NB III
Kun Bertalan
A PSV-t is megjárt korábbi utánpótlás-válogatott szélső, Kun Bertalan a harmadosztályú Veszprémhez szerződött.
NB III
Urbán Flórián
Bejelentették, hogy a BVSC-től távozó Urbán Flórián a harmadosztályú Csornánál lett vezetőedző.
DVSC
Leendő érkező
"Ha minden jól megy, 2024 nyarán leigazolunk egy rendkívül tehetséges, feltörekvő magyar játékost. Már régóta követjük a pályafutását, több mint 15 oldalnyi riportom van róla" - mondta Hayk Hovakimyan. (dvsc.hu)
Tovább az összes átigazoláshoz