A Honvéd kapitánya szokatlanul keményen értékelte a Fradi elleni vereséget: "Megint a végén b.sztuk el"

Baráth Botond, a Budapest Honvéd csapatkapitánya rendkívül csalódottan nyilatkozott a Ferencváros elleni vereséget követően.
Csakfoci Admin 2021. december 20., hétfő 12:37
Baráth Botond, a Budapest Honvéd csapatkapitánya rendkívül csalódottan nyilatkozott a Ferencváros elleni vereséget követően.
Szerző: Csakfoci Admin 2021. december 20., hétfő 12:37

Mint ismert, kis híján összejött a Honvédnak a bravúrpont a Fradi ellen, ám Uzuni 92. percben szerzett gólja végleg eldöntötte a találkozó sorsát. A lefújás után Baráth Botond, a kispestiek csapatkapitánya nem rejtette véka alá az érzéseit.

- Megint összeraktuk a taktikát, jól működött, amit egész héten gyakoroltunk és megint a végén b.sztuk el, rendkívül dühítő így kikapni. Kompaktak voltunk, jól zártunk, a Fradinak csak a beadások után voltak kisebb helyzetei. Az elején volt egy nagy mentésünk, utána nem volt komolyabb hazai lehetőség. Igaz, a labdakihozatalok nem mentek tökéletesen, nem tudtunk annyit előre játszani, amennyit szerettünk volna, de amit csináltunk, azt jól csináltuk. Ami a gól utáni perceket illeti, az már veszett fejsze nyele, mindegy, hogy egy nullra, vagy kettő nullra kapsz ki, sajnos kevés időnk maradt, nem tudtunk már egyenlíteni.

- Nem tehetjük meg, hogy hibázzunk, ez nem fér bele, és szerencsénk sincs, hogy esetleg az ellenfél hibázzon. Az ősz is megmutatta, egy pillanatra sem lankadhat a koncentráció - tette hozzá a honvedfc.hu-nak a 29 éves védő.

A Honvéd 17 forduló alatt 20 megszerzett ponttal a 8. helyen telel a tabellán.

Olvastad már?
Az Újpest önverése; "Fradi, Vidi, Puskás? Köszönőviszonyban sem vagyunk ezekkel a klubokkal"- így látták az edzők
Így látták a szakvezetők 2021 utolsó NB I-es mérkőzéseit Kisvárdán, Gyirmóton és Zalaegerszegen. Edzői értékelések.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Tovább az összes átigazoláshoz