Fotó: honvedfc.hu

Fura helyzetben: Először játszhat másik NB I-es csapatban a Honvéd magyar válogatott védője - a volt edzője hívja

Honlapunk úgy értesült, hogy Mezőkövesdre mehet a Budapest Honvéd 30 éves játékosa, Baráth Botond.
Nyikes Zoltán 2022. május 11., szerda 13:57
Fotó: honvedfc.hu
Honlapunk úgy értesült, hogy Mezőkövesdre mehet a Budapest Honvéd 30 éves játékosa, Baráth Botond.
Szerző: Nyikes Zoltán 2022. május 11., szerda 13:57

A csakfoci.hu-n már kedden jeleztük, hogy a szezon végén távozik a Budapest Honvédtól a saját nevelésű védő, Baráth Botond, akinek lejár a szerződése és nem hosszabbít.

Úgy tudjuk, hogy nagy eséllyel a bajnokságon belül válthat klubot, értesüléseink szerint ugyanis legfőbb kérője a Mezőkövesd.

A borsodiaknál újra együtt dolgozhat Supka Attilával, aki korábban két ízben is volt Baráth vezetőedzője a fővárosi együttesnél.

A 11-szeres válogatott hátvéd a profi karrierje során eddig csak a Honvédnál játszott Magyarországon, a kispestiek felnőtt keretéhez 2011-ben csatlakozott, első érájában nyolc évet húzott le ott, majd másfél éves kansasi kitérő után 2020 nyarán igazolt újra a piros-feketékhez.

Olvastad már?
Megvan az NB I-be távozó Dragóner utódja a kis Fradinál - korábbi BL-hős lesz az ügyvezető
Honlapunk értesülései szerint eldőlt, ki lesz az NB II-es Soroksár ügyvezetője az új szezontól.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Mezőkövesd
Kapust igazoltak
A borsodiakhoz igazolt a 21 éves kapus, Winter Dániel, aki az előző két évet Siófokon töltötte. A hálóőr korábban az MTK-nál, Békéscsabán és Kiskőrösön is megfordult.
Légiósok
Tamás Márk
Görögországban azt írják, hogy Tamás Márk is kiszemelt a védelem megerősítésére az Aszterasznál, ahová nagy eséllyel Ádám Martin igazol. Sajtóhírek szerint Tamás a Levadiakosznál is felmerült.
Nyíregyháza
Védő a Puskástól
Újabb egy évre kölcsönvette a Nyíregyháza a Puskás Akadémia védőjét, Farkas Bendegúzt. A 19 éves játékos az előző idényt is kölcsönben töltötte a Szparinál, akkor 31 meccsen 2 gólt és 4 gólpasszt jegyzett.
Tovább az összes átigazoláshoz