Petrjak nemkívánatos személy lett a Fradi öltözőjében - fotó

Az Ivan Petrjak klubváltását érintő szombati nyilatkozatok után nemcsak a keretből maradt ki a szélső, de le is ragasztották az öltözőszekrényét.
Csakfoci Admin 2019. május 5., vasárnap 13:10
Az Ivan Petrjak klubváltását érintő szombati nyilatkozatok után nemcsak a keretből maradt ki a szélső, de le is ragasztották az öltözőszekrényét.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. május 5., vasárnap 13:10

Orosz Pál a csakfoci.hu-nak adott nyilatkozatában először szólalt meg nyíltan Ivan Petrjak ügyéről, és megerősítette, hogy a Fradi kölcsönjátékosa a MOL Vidi FC ajánlatára bólintott rá, így a következő idényt már a székesfehérvári csapatnál kezdheti meg.

Később Hajnal Tamás úgy fogalmazott, a zöld-fehérek is túlmentek az ésszerűség határán a szélső megszerzéséért, de a honi rivális Vidi "horribilis összeget kínált neki". A Fradi kommunikációját Petrjak menedzsere sárdobálásnak nevezte, és kijelentette, hogy a klub mutathatna nagyobb tiszteletet védence iránt.

Az elhangzottak után a minden sorozatot figyelembe véve 36 mérkőzésen 6 gólt és 11 gólpasszt jegyző Petrjak nemcsak a Fradi kezdőjéből került ki, hanem a kispadon sem kapott helyet a szombati Újpest elleni derbin, és az M4Sport szerint a hátralévő két fordulóban sem számolnak már vele.

A játékos döntését az öltözőben sem fogadták osztatlan örömmel, és bár csapattársai nyilvánosan kiálltak mellette, az öltözőben a szekrényét egy zöld iksszel fedték le.


Fotó: m4sport.hu
Olvastad már?
Rebrov Petrjakról: "Nagyon meglepett a döntése, ezért hagytam ki", Vignjevic elmondta, mi idegesítette fel - értékelések
Az FTC vezetőedzőjének elsődleges célja a szurkolók kiszolgálása volt, Horváth Ferenc olyat érzett, mintha a szívét tépték volna ki elevenen.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Profi szerződés
Profi szerződést kötöttek 16 éves támadójukkal, az U17-es válogatott Egri Imrével, aki már a klub U19-es együttesében bizonyít.
U Craiova 1948
Giovanni Costantino
Giovanni Costantino októberben lett az FC U Craiova 1948 vezetőedzője, azonban most távozik a román klubtól.
Puskás Akadémia
Pécsi Ármin
Pécsi Ármin 2028-ig szóló szerződést írt alá a Puskás Akadémiával.
Tovább az összes átigazoláshoz