Rebrov: "Nem tudunk mindenkinek a kedvére tenni"; Miriuta: "Szomorú vagyok és ideges" - edzői értékelések

A Ferencváros és a Kisvárda vezetőedzője is a vendégcsapat védekezését dicsérte, ám Miriuta Lászó bosszús volt, mert szerinte csapata legalább egy pontot megérdemelt volna a Groupama Arénában.
Dudás Gábor 2019. szeptember 29., vasárnap 18:59
A Ferencváros és a Kisvárda vezetőedzője is a vendégcsapat védekezését dicsérte, ám Miriuta Lászó bosszús volt, mert szerinte csapata legalább egy pontot megérdemelt volna a Groupama Arénában.
Szerző: Dudás Gábor 2019. szeptember 29., vasárnap 18:59

Szergej Rebrov (FTC): - Fontos három pontot szereztünk egy olyan csapat ellen, amely nagyon kompakt védekezésre képes. Sokkal nehezebb a mostani idény, mint a tavalyi, mert az ellenfelek is másként lépnek ellenünk pályára és mások, nagyobbak az elvárások is, emellett sokat kivesz a játékosból a sokkal több mérkőzés is. Minden meccsre külön készülünk. Vannak szurkolók, akik támadófocit, a labdabirtoklást szeretik jobban, vannak, akik a kontrajátékot, nem tudunk mindenkinek a kedvére tenni. Az biztos, hogy sokkal több helyzetet kialakíthattunk volna. A Ludogorec elleni meccs teljesen más lesz, arra a találkozóra is meg kell találnunk a megfelelő taktikát. Egyes játékosok talán nincsenek még hozzászokva az ilyen intenzitású rendszerhez, amikor két meccset kell játszanunk hetente.

Miriuta László (Kisvárda): - Nem is nagyon tudom, mit mondjak...először is gratulálok a csapatomnak, nagyon jól futballoztunk, de hiányzott a gól. Jól védekeztünk, volt néhány szép támadásunk, a ziccerekről nem is beszélve. A Fradinak talán egy nagy helyzete volt, nekünk meg három. Pechünk volt, egy vagy három pontot is hazavihettünk volna. Sajnos a 87. percben jött egy szép lövés, és történt, ami történt, így pont nélkül utazunk haza. De még egyszer: mondtam a játékosoknak a meccs után, hogy nagyon jól futballoztak, de szomorú vagyok és ideges, mert pontot, pontokat szerezhettünk volna.

OTP Bank Liga, 7. forduló:

Ferencváros - Kisvárda 1-0 (Leandro 86.)

A meccs közvetítése percről percre itt!

Beszámoló itt! 

Ferencváros: Dibusz - Lovrencsics, Blazic, Dvali (Frimpong, 73.), Heister - Haratin, Sigér (Varga R., 46.) - Zubkov, Skvarka (Leandro, 46.), Tokmac - Boli

Kisvárda: Felipe - Melnyik, Kravcsenko, Beriosz, Protic - Hei, Lucas - Grozav, Bumba (Hugo Seco, 63.), Kovácsréti (Sassá, 87.) - Tischler (Gosztonyi, 57.)

Az OTP Bank Liga állása:

Neked ajánljuk
Átigazolások
Békéscsaba
Érkező, távozó
Szerződtették a 18 éves támadót, Maronyay Zalán Gábort (legutóbb Szeged II). Kapusuk, Czinanó Antal Áron pedig Tiszaújvárosban szerepel majd a szezonban.
Kisvárda
Danijel Petkovic
A Várdáról távozó montenegrói válogatott kapus, Danijel Petkovic a KL-selejtezőben érdekelt, igaz, közben lett sereghajtó Liepajánál folytatja karrierjét.
MTK/Fehérvár
Kovács Mátyás
A kék-fehérek 20 éves támadója szerződést hosszabbított klubjával, de egy évre a Vidihez került kölcsönben. A fehérváriaknak nem lesz opciójuk a végleges megvételére.
Tovább az összes átigazoláshoz