Petrjak: "Csak én vagyok az áruló a Fradinál" – szerinte Rebrov nem sokáig marad

Nyári nagy vihart kavart klubváltása kapcsán szólalt meg még egyszer hazájában Ivan Petrjak, elárulva, miért döntött úgy, hogy a Fradi-mezt a Vidiére cseréli.
Dudás Gábor 2019. november 11., hétfő 17:00
Nyári nagy vihart kavart klubváltása kapcsán szólalt meg még egyszer hazájában Ivan Petrjak, elárulva, miért döntött úgy, hogy a Fradi-mezt a Vidiére cseréli.
Szerző: Dudás Gábor 2019. november 11., hétfő 17:00

A MOL Fehérvár FC ukrán válogatott szélsője, Ivan Petrjak ezúttal nem kapott meghívót hazája nemzeti együttesébe, ami szerinte annak köszönhető, hogy nagyon erős a csapat, és komoly a konkurenciaharc a posztján.

A Vidiben egyre jobb formába lendülő nyári igazolás emlékezetes módon hagyta el a nagy rivális Ferencvárost a piros-kékek kedvéért, és a váltás a mai napig kísérti, például az, hogy nem kapott érmet a tavasszal megnyert 30. bajnoki siker után.

- A legfontosabb érmet, jutalmat azért megkaptam, hiszen öt hónapja született a kislányom, hadd lógjon csak az ő nyakukban a többi arany. Már nem érdekel ez az egész. Minden jót gyorsan elfelejtenek, csak a rosszat őrizték meg rólam, ez az igazság - mondta a sportarena.com cikke szerint a szélső, aki elmondta, milyen volt a hangulat volt csapatánál.

- Egy éven át voltam a Ferencváros játékosa.

Igazából csak a vezetőedző, szergej Rebrov volt az, aki igazán szeretett volna még a csapatban látni. De nem hiszem, hogy sokáig marad még a Fradinál, hiszen egy nagyon képzett és jó edzőről beszélünk.

Arra gondoltam, hogy ha ő elmegy, akkor kivel maradok majd ott, a többi játékossal? Alighogy távoztam, mindennek elmondtak, bajszot rajzoltak az öltözőben a képemre, leragasztották a mezszámomat.

Hiába ment el a fél csapat még rajtam kívül, az én "tökeimet szorongatják" a mai napig, engem szidalmaznak, csak én vagyok az áruló

- tekintett vissza Petrjak, aki úgy érzi, a Vidinél a megfelelő helyre került.

- Most minden nyugodt körülöttem, van egy 4 éves szerződésem, elégedett vagyok. Nem akarok most tervezni, azzal foglalkozni, merre tart a karrierem. Nem tudom és nem is érdekel jelenleg, mi történik majd holnap - tette hozzá a légós, aki szezonbeli 12 meccsén 1 góllal és 5 gólpasszal segítette listavezető csapatát.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Paks
Hegedűs János
Hegedűs János a Paksi FC kölcsönjátékosaként szerepel majd az új szezonban az FK Csíkszereda együttesében.
Hertha
Dárdai Márton
Német sajtóhírek szerint bizonytalan Dárdai Márton jövője a Herthánál. A magyar válogatott védőre számítana klubja, ő azonban szívesebben futballozna az élvonalban.
BVSC
Pekár László
Csábi József vezetőedző remekül ismeri a legújabb kiszemeltet.
Tovább az összes átigazoláshoz