NB I: A Fradi magyar játékosát szemelte ki a DVSC

Honlapunk úgy értesült, hogy az újonc Loki kölcsönveheti a következő szezonra a Ferencváros 18 éves játékosát, Csontos Dominikot, ám egyelőre még nincs megállapodás a két klub között.
Nyikes Zoltán 2021. július 20., kedd 8:50
Honlapunk úgy értesült, hogy az újonc Loki kölcsönveheti a következő szezonra a Ferencváros 18 éves játékosát, Csontos Dominikot, ám egyelőre még nincs megállapodás a két klub között.
Szerző: Nyikes Zoltán 2021. július 20., kedd 8:50

A csakfoci.hu információi szerint nem lenne meglepő, ha a következő hetekben tovább gyarapodna az érkezők listája az újonc Debreceni VSC-nél.

Honlapunk ugyanis úgy tudja, hogy a Loki kölcsönvenné a Ferencváros 18 éves védőjét, Csontos Dominikot, akit a több játéklehetőség és fejlődés reményében engedne el ideiglenesen a fővárosi klub, ám egyelőre még nem született megegyezés a felek között, így a következő napokban tovább zajlanak az egyeztetések.

Csontos a 2019/20-as idényben mutatkozott be a Ferencváros első csapatában és az előző idényben is pályára lépett az élvonalban, így kétszeres magyar bajnoknak mondhatja magát. A védelem bal oldalán és közepén is bevethető labdarúgó tavasszal a másodosztályú Soroksárnál játszott kölcsönben, ahol 13 mérkőzésen szerepelt.

Olvastad már?
Már hivatalos: A Vidi a Honvéd utánpótlás-válogatott középpályásával erősített
Hivatalossá vált, amit a csakfoci.hu korábban már előre jelzett: Szendrei Norbert a MOL Fehérvár FC-ben folytatja pályafutását.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Mosonmagyaróvár
Supka Attila
A csakfoci.hu korábbi hírének megfelelően az NB II-es Mosonmagyaróvár vezetőedzője lett Supka Attila.
Kisvárda
Milos Kruscic
A csakfoci.hu információi igaznak bizonyultak: a Kisvárda vezetőedzője lett az Újpestről távozott Milos Kruscic.
Tovább az összes átigazoláshoz