A csakfoci.hu múlt héten pénteken számolt be arról, hogy nagy valószínűség szerint a fehérváriaknál folytatja pályafutását a Honvéd saját nevelésű játékosa, Szendrei Norbert. Értesüléseinket a MOL Fehérvár FC megerősítette, amely hétfőn hivatalos oldalán jelentette be a magyar utánpótlás-válogatott középpályás érkezését.

A kispestiek közleménye szerint a fehérváriak kivásárolták szerződéséből a 21 esztendős labdarúgót.

Számomra a legfontosabb, hogy edzéseken olyan teljesítményt nyújtsak, amellyel kiharcolhatom a helyemet a csapatban, ott pedig bizonyítani szeretnék a szakmai stábnak és szép sikerekhez segíteni a klubot. Fiatal vagyok még, pályafutásom során ez volt az első jelentősebb klubváltásom, úgyhogy a következő pár hét a beilleszkedésemről fog szólni. Szerencsére sok velem egykorú játékos futballozik a Vidiben, akikkel az utánpótlás-válogatottakban többször találkoztunk, de az idősebb labdarúgókat is ismerem a pályáról, így bízom benne, hogy zökkenőmentes lesz a váltás – mondta a molfehervarfc.hu-nak Szendrei Norbert, aki a 14-es mezben játszik majd új csapatában.

A középpályás 2018 májusában, 18 évesen, éppen a Vidi ellen debütált az NB I-ben, azóta pedig a kispestiek alapemberévé vált, a legutóbbi idényben 26 bajnokin két gólt lőtt, a csakfoci.hu exkluzív szavazásán pedig a 12 NB I-es klubtulajdonos, illetve vezető a 2020-as év felfedezettjének választotta meg.

Újra pörög az átigazolási rovatunk, ahol minden tény, hír, pletyka megtalálható a hazai piacról:

Állítják: Ennyit keresett a Fehérvár Bolla eladásával – hazai átigazolási hírek