Megjött a hír, amire a Fradi nagyon várt: A Genk lemondhat Paintsilről

Belgiumi forrásaink szerint alaposan lecsökkent az esélye annak, hogy a ghánai középpályás kérője sikerrel járjon.
Dudás Gábor 2018. január 17., szerda 18:27
Belgiumi forrásaink szerint alaposan lecsökkent az esélye annak, hogy a ghánai középpályás kérője sikerrel járjon.
Szerző: Dudás Gábor 2018. január 17., szerda 18:27

A csakfoci.hu a múlt szerdán, elsőként számolt be arról belgiumi értesülései alapján, hogy hiába léptette életbe a Ferencváros az opcióját Joseph Paintsil esetében, a Genk mégis megszerezné őt. A folytatás már ismert, az elmúlt napokban sem csillapodtak a kedélyek ebben az ügyben, előbb az ominózus "malária-eset", majd a játékos ügynökének kommunikációs támadásai miatt is. Paintsil azóta sem tért vissza Ghánából Budapestre, hiába köti érvényes kölcsön-, illetve munkaszerződés is a Fradihoz.

Honlapunk a mai napon ismét hírt kapott Paintsil szerződtetése kapcsán a Genk közvetlen környezetéből, ami a Fradi számára örömteli lehet: úgy tudjuk, a belgák kihátrálhatnak az ügyből a történtek után, olyan stádiumba került ugyanis a helyzet, ami a belga klubnak nincs ínyére.

Ebben közrejátszott az is, hogy ők is értesültek arról, milyen ellentmondások történtek a játékos maláriás betegsége körül - erről pénteken adtunk hírt -, de azt is belátták, jelenleg szinte lehetetlen lenne megállapodni az FTC-vel, amely akár a nemzetközi jog útján is hajlandó lenne érvényt szerezni igazának. Bár teljesen nem mondtak még le a Genknél Paintsil megszerzéséről, információink szerint belátták a belga klub vezetésében is, hogy amíg a 19 éves ghánait a zöld-fehérekhez köti a kontraktusa, vételi szándékuk ellenére keveset tehetnek már az ügyben, így nem kizárt, hogy Paintsil Genkbe igazolására már csak a nyáron kerülhet sor.

Más kérdés, mit lép ezek után a labdarúgó ügynöke, más külföldi klubokkal kapcsolatban áll-e Paintsil kapcsán, a jelek szerint ugyanis a genki szerződés elúszni látszik.

Olvastad már?
Fradi: Már tárgyalnak Paintsil helyetteséről
A Ferencvárosnál már gondolkodnak Joseph Paintsil pótlásán: bár remélik, visszatér, de már nézegetik, melyik játékossal pótolhatnák - erről is beszélt Orosz Pál vezérigazgató, aki úgy gondolja, nem a ghánai légiós irányítja ezt az egész ügyet, hanem mozgatják őt.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Paksi FC
Ötvös Bence
A Paks is érdeklődik a Kisvárda nyáron lejáró szerződésű játékosa, Ötvös Bence iránt. (Nemzeti Sport)
Honvéd
William Gallas
A korábbi világklasszis védő, a francia William Gallas egyéni képzésért felelős edzőként dolgozik a Magyar Futball Akadémián.
Légiósok
Szalai Attila
A nyártól biztosan nem számítanak már Szalai Attila szolgálataira Freiburgban a Kicker szerint.
Tovább az összes átigazoláshoz