Belgiumból származó információink szerint a KRC Genk ismét lépéseket tehet Joseph Paintsil megszerzéséért. Ő egyébként már nyáron kapcsolatba került a belga klubbal, július végén-augusztus elején tárgyaltak is róla, de végül nem született megállapodás. A ghánai légiós végül hetekkel később, az átigazolási időszak végén került a zöld-fehérekhez. Belga forrásaink szerdán arról számoltak be, hogy a Genknél ismét képbe került a támadó középpályás.

A hír kapcsán megkerestük a Ferencvárost is, őket kereste-e már ez ügyben a Genk, amint megérkezik a klub reakciója, természetesen közzétesszük.

Addig is arra kell hagyatkoznunk, amiről Orosz Pál beszélt a héten. A vezérigazgató elmondta, Joseph Paintsil kapcsán a közös folytatás ügyében már lépett a klub, és életbe léptették az opciós hosszabbítást. A 19 éves ghánait nyáron kölcsönvette a Ferencváros, az viszont a mostani hírekből sem derült ki világosan, hogy a zöld-fehérek az opcióval végleg megvették az őszi szezon egyik nagy felfedezettjét a Tema Youthtól, vagy csak a kölcsönszerződését hosszabbították meg.

A Genk az elmúlt időszakban a belga bajnokság élcsapatának számít (2011-ben bajnok volt, 2013-ban kupát és szuperkupát is nyert), a jelenlegi szezonban azonban gyengélkedik, így ráfér az erősítés. A klub csak a 12. helyen áll a tabellán, igaz, ha hozza elmaradt meccsét, akár a hetedik helyre is felléphet.

Paintsil 12 mérkőzésen hatszor volt eredményes ősszel a bajnokságban.

Nagy Dominik egyre közelebb a hazatéréshez, átadólistán a Honvéd játékosa – hazai átigazolási hírek