Magyarul káromkodva ment neki Dzsudzsák a köpködő Fradi-csatárnak - videó

A lefújás előtt és után is komoly feszültséget okozott a pályán Ryan Mmaee cselekedete, miután a Ferencváros marokkói válogatott támadója Dzsudzsák Balázs mellett köpött egyet a DVSC elleni bajnokin. 
Dudás Gábor 2022. október 10., hétfő 8:47
A lefújás előtt és után is komoly feszültséget okozott a pályán Ryan Mmaee cselekedete, miután a Ferencváros marokkói válogatott támadója Dzsudzsák Balázs mellett köpött egyet a DVSC elleni bajnokin. 
Szerző: Dudás Gábor 2022. október 10., hétfő 8:47

Mint arról beszámoltunk, a vasárnapi Ferencváros-DVSC bajnoki (2-0) hajrájában Ryan Mmaee és Dzsudzsák Balázs kapott össze az oldalvonalnál, a marokkói válogatott csatár még köpött is egyet, de a VAR szerint nem ellenfele irányába, így elmaradt a piros lap.

Ennek ellenére a debreceniek csapatkapitánya nehezen viselte ellenfele tiszteletlen megmozdulását és azonnal felé lépett, miközben magyarul, fennhangon kérte számon Mmaaee tettét ("Mi a f...szt csinálsz, b... meg?").

Ezt követően - nagy nehezen, még a lefújás után is nyugtatva a kedélyeket - a játékvezető és a csapattársak véget vetettek az afférnak, lapot pedig egyik játékos sem kapott.

Az esetről az FTC vezetőedzője is beszélt a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón:

Olvastad már?
Csercseszov: "Ha nem köpte le Dzsudzsákot, akkor nincs dolgom ezzel"; egy csatárt Rossi figyelmébe ajánlottak - így látták az edzők
Így látták a szakvezetők a vasárnapi NB I-es meccseket Pakson, illetve a Groupama Arénában. Edzői értékelések.
Elolvasom

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
DAC
Csinger Márk
A DAC 2027-ig hosszabbított U21-es magyar válogatott védőjével, Csinger Márkkal.
Ferencváros
Ifj. Lisztes Krisztián
Németországi sajtóhírek szerint a Frankfurt minden egyes meccs után, amit Lisztes a Ferencvárosnál játszik még a mostani idényben, egy kisebb prémiumot fizet a magyar klubnak.
MTK Budapest
Futács Márkó
Távozott az MTK Budapesttől Futács Márkó. A 33 éves támadó másfél éven át viselte a klub mezét, de az idei szezonban nem kapott játéklehetőséget, így a felek közös megegyezéssel bontottak szerződést.
Tovább az összes átigazoláshoz