Kubatov: "A szurkolóinkkal együtt nőttünk fel európai szintre" - ezt üzente a Fradi-elnök az EL után

"Álmodunk együtt tovább!" - írta közösségi oldalán a Ferencváros elnöke, Kubatov Gábor, aki a klub minden dolgozójának köszönetet mondott.
Nyikes Zoltán 2019. december 13., péntek 11:26
"Álmodunk együtt tovább!" - írta közösségi oldalán a Ferencváros elnöke, Kubatov Gábor, aki a klub minden dolgozójának köszönetet mondott.
Szerző: Nyikes Zoltán 2019. december 13., péntek 11:26

Mint ismert, 1-1-es döntetlent játszott a Ferencváros csütörtök este a Ludogorec otthonában, így a H-csoport harmadik helyén végezve elbúcsúzott az Európa Ligától.

A lefújást követően már idéztük Szergej Rebrov vezetőedző, továbbá néhány Fradi-játékos, többek között Dibusz Dénes és Sigér Dávid értékelését is, de nem hagyta szó nélkül az elmúlt hónapok nemzetközi szereplését a klub elnöke, Kubatov Gábor sem, aki közösségi oldalán üzent.

– Nagyon kevésen múlt... Most csak köszönni szeretnék. Köszönni szeretnék mindent, és mindenkinek. A takarítónőnek, a pénzügyesnek, a szertárosnak, a pályafenntartónak az áldozatos munkáját. A labdarúgóinknak a kérlelhetetlen kitartását, a stábnak a mérhetetlen lelkesedését, és a fantasztikus edzőnknek, Szergejnek a megalkuvást nem tűrő hozzáállását. Megköszönni mindenkinek, hogy a 120 éves klubunk ismét nagy dicsőségnek örvendhet. És utoljára, de nem utolsó sorban a szurkolóinknak, akikkel együtt nőttünk fel európai szintre! Álmodunk együtt tovább! – írta a Fradi-elnök.

Olvastad már?
EL: A Ludogorec megbosszulta a BL-kiesést, a Fradinak alig volt helyzete, elmaradt egy 11-es - bolgár lapszemle
A bolgár lapok sem tagadják, hogy egyértelmű tizenegyest nem kapott meg a Ferencváros a Ludogorec elleni sorsdöntő Európa Liga-selejtezőn, de kiemelik hogy a hazaiak végig kontrollálták az összecsapást.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Sepsi
Bernd Storck
Bernd Storck az idény végéig szóló szerződést írt alá, hosszabbítási opcióval.
BVSC
Szekeres az új edző
Igaznak bizonyultak a Csakfoci információi: Szekeres Tamás veszi át az NB II-es BVSC irányítását.
ETO FC
Hosszabbítás
A 19 esztendős Tóth Rajmund meghosszabbította szerződését a másodosztályú ETO FC csapatával. A győriek egykori akadémistája 2026 nyaráig írta alá új kontraktusát.
Tovább az összes átigazoláshoz