Isael Barbosa: – Nem volt nagy különbség a csapatok között, jól játszottunk. A Ludogorec tapasztalt játékosokkal rendelkezik, minden évben ott van az EL-ben, tapasztaltak a BL-ben is, ennek ellenére rengeteg helyzetet dolgoztunk és sajnos hagytunk ki – köztük én is –, de jól játszottunk.

Tapasztalatot szereztünk, jó játékosok és csapatok ellen csaptunk össze, erre mindenképp jó volt ez az EL-csoportkör.

Nehéz hónapokon vagyunk túl, eközben pedig a bajnokság is nagyon fontos nekünk. A csoportkör véget ért, ám az idény még nem, meg kell nyernünk az NB I-et, és továbbra is azért küzdünk, hogy újra indulhassunk a BL-ben, ezért fogunk küzdeni, hinnünk kell magunkban minden meccsen.

Sigér Dávid: – Kétfajta érzés van bennünk, most még elég erős az, hogy közel voltunk a továbbjutáshoz, nagyon készültünk erre, óriási szenzáció lett volna, az is dicsér minket, hogy egy győzelemre voltunk ettől. Négy döntetlen, egy győzelem, egy vereség, szépen helytálltunk, megízleltük az Európa Ligát, és

nagyon remélem, hogy ebből fejlődni fogunk és a hasznunkra lesz, hogy jövőre is eljussunk idáig és még szebb eredményt érjünk el.

Sokkal nagyobb önbizalommal léptünk pályára, miután láttuk, hogy képesek vagyunk megugrani ezt a szintet, pedig egyszer sem voltunk esélyesek, de így is tudtunk szép eredményeket elérni. Az előrelépés a rutinnal együtt jöhet meg.

Fradi: “Egyszerre vagyunk büszkék és csalódottak” – a kapott gólnál hibázó Botka is megszólalt