Hajnal a korábbi Fradi-kedvenc szerződtetéséről: "Óriási segítség lehet" – megerősítette, távozik a légiós

A Ferencváros sportmenedzsere az M4 Sport átigazolási műsorában elmondta, mi döntött a korábbi brazil közönségkedvenc, Somália szerződtetése mellett. Hajnal Tamás elismerte, Danilo Ihnatenko távozik a klubtól.
Csakfoci Admin 2020. január 10., péntek 21:22
A Ferencváros sportmenedzsere az M4 Sport átigazolási műsorában elmondta, mi döntött a korábbi brazil közönségkedvenc, Somália szerződtetése mellett. Hajnal Tamás elismerte, Danilo Ihnatenko távozik a klubtól.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. január 10., péntek 21:22

- Amióta Somália elhagyott minket, figyelemmel kísértük a pályafutását és tudtuk, hogy ha lehetőségünk lesz rá, akkor szeretnénk őt visszahozni. Most élni szerettünk volna a kínálkozó lehetőséggel. Mind emberileg, mind szakmailag óriási segítségére lehet a csapatunknak a jövőben - kezdte Hajnal Tamás az M4 Sport Átigazolás című műsorában, miután elmondta, mi szólt Somália szerződtetése mellett. - Aki ismeri az tudja, milyen fizikai és genetikai adottságokkal rendelkezik. Hihetetlenül gyors, nagyon nagy munkabírású játékosról beszélünk. Az orvosi vizsgálaton is kiderült, de persze pici időre lesz szüksége, hogy felvegye a ritmust az elmúlt hónapok nehézségei után.

Ukrán sajtóhírek szerint biztosan távozik a klubtól Danilo Ihnatenko, aki nem tartott a csapattal a spanyolországi edzőtáborba. A sector.depo.ua értesüléseit Hajnal hivatalosan is megerősítette.

- Azzal, hogy külföldi játékost igazoltunk a középpályára, így az a döntés született, hogy Ihnatenko nem tagja a tízes listának, és megoldást keresünk arra, hogy a jövőben máshol tudja folytatni a pályafutását - tette hozzá.

Olvastad már?
Hivatalos: 5 év után visszatért a Fradi korábbi közönségkedvence
A Ferencváros hivatalos oldalán jelentette be, hogy a csapat korábbi bajnok és kupagyőztes brazil játékosa, Somália januártól ismét a zöld-fehéreket erősíti.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Jakov Puljić
A Puskás Akadémia és Jakov Puljić 2025-ig szóló szerződést kötött egymással.
Újpest
Milos Kruscic/Nebojsa Vignjevic
Hivatalossá vált, amit szerdán előre jeleztünk: Milos Kruscicot a korábbi sikeredző, Nebojsa Vignjevic váltja az újpesti kispadon.
El Paso Locomotive FC
Demkó Márton
A 17 éves Demkó Márton is lehetőséget kapott arra, hogy az USL-ben szereplő El Paso felnőttcsapatával szerepelhessen.
Tovább az összes átigazoláshoz