Fradi: "Valósággal sokkolt, milyen jó a csapat és a bajnokság is"

Az idén nyáron a Sahtar Donyecktől a Ferencvároshoz kölcsönben érkező ukrán szélső nem tudott sokat a jelenlegi csapatáról mielőtt Magyarországra igazolt volna. Oleksandr Zubkov hozzátette, a magyar bajnokságot erősebbnek tartja, mint az ukránt.
Csakfoci Admin 2019. november 18., hétfő 12:16
Az idén nyáron a Sahtar Donyecktől a Ferencvároshoz kölcsönben érkező ukrán szélső nem tudott sokat a jelenlegi csapatáról mielőtt Magyarországra igazolt volna. Oleksandr Zubkov hozzátette, a magyar bajnokságot erősebbnek tartja, mint az ukránt.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. november 18., hétfő 12:16

A Ferencváros ukrán középpályása, Oleksandr Zubkov hazája egyik tévécsatorjának beszélt a magyarországi körülményekről, alkalmazkodásáról és a klubjáról. A 23 éves játékos megjegyezte, a magyar bajnokság erősebb, mint az ukrán.

Amikor ide igazoltam, nem tudtam semmit erről az országról. Valósággal sokkolt, amikor idekerültem, milyen jó a csapat és a bajnokság is..

Valószínűleg a magyar bajnokság erősebb, mint az ukrán. Mindenki jó pályával rendelkezik, kiválóak a szurkolók a stadionokban.

Amikor megérkeztem, mindegyikről meséltek nekem és megmutatták őket – kezdte Zubkov az ukrán 2+2 csatornának, majd a személyes benyomásairól is szót ejtett.

A Sahtarban játszottam, amikor a Mariupolhoz szerződtem, és ekkor jöttem rá, hogy számomra a legfontosabb a játék. Nem számít, hogy melyik csapatban, milyen szinten. Itt három fronton játszok. Az Európa Ligában van esélyünk továbbjutni a csoportból. Mariupolban nem volt nyomás, tudtam, mit fogok csinálni – tette hozzá.

Zubkov nyáron a Sahtar Donyecktől érkezett kölcsönbe a Ferencvároshoz. A szezonban eddig 22 tétmérkőzésen játszott, 3 gólt szerzett és 6 gólpasszt jegyzett. A Ferencváros a bajnokságban 11 forduló alatt 26 pontot gyűjtött, és a második helyen áll az OTP Bank Liga tabelláján - jobb gólkülönbségével előzi meg a MOL Fehérvár FC.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
Tovább az összes átigazoláshoz