A Fradi nyolcszoros pénzért eladott védője máris sztárklubhoz kerülhet

Egy éves oroszországi kaland után újabb országban próbálhatja ki magát a Fradi volt hátvédje. A 23 éves ecuadori hátvédet, Cristian Ramírezt a török Fenerbahce vásárolhatja meg.
Csakfoci Admin 2018. január 6., szombat 13:35
Egy éves oroszországi kaland után újabb országban próbálhatja ki magát a Fradi volt hátvédje. A 23 éves ecuadori hátvédet, Cristian Ramírezt a török Fenerbahce vásárolhatja meg.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. január 6., szombat 13:35

Nagy klubhoz szerződhet a Ferencvárosból Oroszországba igazolt Cristian Ramírez: a kanalahaber.com török portál szerint az orosz élvonalbeli FK Krasznodar baloldali védője távozhat, és az egyik legnagyobb török klubnál, a Fenerbahce-nél folytathatja pályafutását.

Mint arról beszámoltunk, az FTC komoly haszonnal, a vételárának mintegy nyolcszorosáért adta el a védőt egy éve az orosz klubnak, amelynek másfél millió eurójába került a játékos megszerzése.

A Krasznodar már megadta az engedélyt a tárgyalásokra a török klubbal, a következő napokban véglegessé is válhat az üzlet. Nem ő az egyetlen jelölt, a Zenit szélsőhátvédje, Domenico Criscito is képben van. A sajtóban átigazolási díjról még nem esik szó, igaz, ez az FTC-t nem érinti, mert információink szerint a továbbértékesítés után már nem jár további összeg a magyar klubnak.

A nemzetközi átigazolásokban mértékadónak tartott Transfermarkt 2,8 millió euróra teszi az ecuadori focista értékét – az összeg december 23-án frissült –, szerződése 2021 nyaráig érvényes az orosz Krasznodarnál. Az elmúlt időszakban az ecuadori válogatottban is folyamatosan lehetőséget kapott.

Ramírez az idei szezonban eddig 18 tétmeccsen játszott, azonban gólt még nem szerzett. Az oroszokat megelőzően a Ferencvárost is erősítette, a zöld-fehérek 2015 telén igazolták le a 23 éves játékost a német másodosztályú Nürnberg csapatától.

A Fradinál eltöltött egy év alatt 55 tétmérkőzésen 4 gólt rúgott.

Neked ajánljuk
Átigazolások
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Tovább az összes átigazoláshoz