A Fradi nyolcszoros pénzért eladott védője máris sztárklubhoz kerülhet

Egy éves oroszországi kaland után újabb országban próbálhatja ki magát a Fradi volt hátvédje. A 23 éves ecuadori hátvédet, Cristian Ramírezt a török Fenerbahce vásárolhatja meg.
Csakfoci Admin 2018. január 6., szombat 13:35
Egy éves oroszországi kaland után újabb országban próbálhatja ki magát a Fradi volt hátvédje. A 23 éves ecuadori hátvédet, Cristian Ramírezt a török Fenerbahce vásárolhatja meg.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. január 6., szombat 13:35

Nagy klubhoz szerződhet a Ferencvárosból Oroszországba igazolt Cristian Ramírez: a kanalahaber.com török portál szerint az orosz élvonalbeli FK Krasznodar baloldali védője távozhat, és az egyik legnagyobb török klubnál, a Fenerbahce-nél folytathatja pályafutását.

Mint arról beszámoltunk, az FTC komoly haszonnal, a vételárának mintegy nyolcszorosáért adta el a védőt egy éve az orosz klubnak, amelynek másfél millió eurójába került a játékos megszerzése.

A Krasznodar már megadta az engedélyt a tárgyalásokra a török klubbal, a következő napokban véglegessé is válhat az üzlet. Nem ő az egyetlen jelölt, a Zenit szélsőhátvédje, Domenico Criscito is képben van. A sajtóban átigazolási díjról még nem esik szó, igaz, ez az FTC-t nem érinti, mert információink szerint a továbbértékesítés után már nem jár további összeg a magyar klubnak.

A nemzetközi átigazolásokban mértékadónak tartott Transfermarkt 2,8 millió euróra teszi az ecuadori focista értékét – az összeg december 23-án frissült –, szerződése 2021 nyaráig érvényes az orosz Krasznodarnál. Az elmúlt időszakban az ecuadori válogatottban is folyamatosan lehetőséget kapott.

Ramírez az idei szezonban eddig 18 tétmeccsen játszott, azonban gólt még nem szerzett. Az oroszokat megelőzően a Ferencvárost is erősítette, a zöld-fehérek 2015 telén igazolták le a 23 éves játékost a német másodosztályú Nürnberg csapatától.

A Fradinál eltöltött egy év alatt 55 tétmérkőzésen 4 gólt rúgott.

Neked ajánljuk
Átigazolások
ZTE FC
Senkó, Várkonyi, Drazic, Mance
Sallói elmondta, Senkó várhatóan a ZTE testvérklubjánál, a Nafta Lendavánál folytatja, míg a Lendván kitűnően védő Németh Ervin érkezhet. Várkonyit megvennék az MTK-tól. Mance és Drazic is szóba került.
Haladás
Újabb távozó
A kialakult nehéz helyzetre tekintettel a Szombathelyi Haladás újabb játékosa bontott szerződést a klubbal - a 17 éves támadó, Katona István távozott, már vasárnap sem lép pályára Gyirmóton.
Ferencváros
Edzőkérdés
A vezérigazgató elmondta, olyan edzőt keresnek, akinek van nemzetközi tapasztalata, ezért Máté Csaba visszahozatalára nincs esély.
Tovább az összes átigazoláshoz