Több orosz forrás is arról számol be, hogy Cristian Ramírez az orosz Krasznodarnál kezdheti meg a felkészülést. A Premjer Ligás együttes január 11-én kezdi meg a téli munkát az Egyesült Arab Emirátusokban, és ekkorra már az ecuadori válogatott labdarúgót is várják az első csapathoz. Az együttes tíz napot tölt majd edzőtáborban.

Az orosz klub mindenképp számít a játékosra, akivel hosszú távú szerződést szeretnének kötni.

Honlapunk egyébként hasonlóan értesült: úgy tudjuk, a felek egy ideje kapcsolatban állnak egymással, a szerződéskötéshez még néhány részletet kell egyeztetni, de nagyon közel a végső megállapodás.

Oroszországi forrásaink szerint egyébként a Krasznodar kifizeti az ecuadori válogatott játékos kivásárlási árát, Ramírez várhatóan másfél millió euróért vált majd klubot.

A Ferencváros vezetése ezzel bombaüzletet köt, hiszen értesüléseink szerint mintegy nyolcszor annyi pénzért értékesítik a szélső játékjogát, mint amennyiért megvásárolták őt Németországból. Nem jár rosszul a légiós sem, aki jelentősen jobb fizetésért futballozhat majd Oroszországban, mint Magyarországon.

A Krasznodar jelenleg ötödik az orosz bajnokságban, így egyértelműen nemzetközi kupaszereplésért hajt. Ramírez ráadásul tavasszal is játszhatna nemzetközi meccseket, ugyanis az Európa Liga kieséses szakaszában is áll még a Rosztov, amely a Fenerbahcéval találkozik.