Fotó: www.facebook.com/fradi.hu

Fradi: Hivatalosak a BL-jegyárak - ennyiért látható a Barcelona és a Juventus

A Bajnokok Ligájára szóló bérletek árusítása öt szakaszban lesz, minden időszakban meghatározva, hogy kik lesznek jogosultak a vásárlásra. Elsőként a leghűségesebb bérletesek számára indul az értékesítés.
Nyikes Zoltán 2020. október 17., szombat 16:49
Fotó: www.facebook.com/fradi.hu
A Bajnokok Ligájára szóló bérletek árusítása öt szakaszban lesz, minden időszakban meghatározva, hogy kik lesznek jogosultak a vásárlásra. Elsőként a leghűségesebb bérletesek számára indul az értékesítés.
Szerző: Nyikes Zoltán 2020. október 17., szombat 16:49

Október 19-én, hétfőn 10.00 órakor indul a jegyértékesítés a Ferencváros három hazai, budapesti BL-csoportmeccsére. Először leghűségesebb, azok a megújított szezonbérlettel rendelkező szurkolók vásárolhatnak, akik a tavaszi zártkapus bajnokik után nem kértek visszatérítést.

Utánuk az egyéb szezonbérletesek következnek, de közülük is csak azok, akik a sorsolás pillanatáig vettek bérletet. Mindezek után a szurkolói kártyás drukkerek (valamint azon szezonbérletesek, akik a sorsolás után vásároltak bérletet) vehetnek belépőt. Fontos, hogy most csak 2 vagy 3 mérkőzésre szóló BL bérleteket kezdik értékesíteni, első körben pedig a 3 mérkőzésre szóló BL bérleteket - írja a fradi.hu.

A BL-bérletek értékesítésének 5 szakasza a fradi.hu alapján:

1. szakasz (3 mérkőzésre szóló BL bérlet)
Időpont: október 19., hétfő 10.00-tól (ez a vásárlási időszak 48 óráig tart, természetesen, ha marad még belépő, a 48 óra elteltével is vásárolhatnak jegyet megújított bérleteseink, akik tavasszal nem kértek visszatérítést, de akkor már nem élveznek előnyt)
Jegyet vehet: megújított bajnoki szezonbérletes, aki tavasszal nem kért visszatérítést
Az első szakasz október 19-én, hétfőn 10.00 órakor indul. Ekkortól azon megújított szezonbérleteseink vásárolhatják meg a három hazai BL-meccsre szóló bérletüket összesen három árkategóriában (árak és szektorbeosztás a cikk alján lévő grafikán), akik tavasszal nem kértek visszatérítést bérletük árából. Ebben a szakaszban garantáltan jut mindenkinek belépő! Kérünk mindenkit, éljen azzal az előnnyel, hogy mások ebben a szakaszban nem vásárolhatnak még. Ez a szakasz 48 órán át tart.

2. szakasz (3 mérkőzésre szóló BL bérlet)
Időpont: október 21., szerda 10.00-tól
Jegyet vehet: minden egyéb szezonbérletes, aki a BL sorsolás előtt vett bérletet
48 órával az első szakasz kezdete után, október 21-én, szerda 10.00 órától minden egyéb olyan bérletesünk veheti meg a három budapesti mérkőzésre  szóló jegyét, aki a sorsolás előtt váltotta ki bérletét. Ebbe a körbe egyfelől azon szezonbérleteseink tartoznak, akik megújították a  bérletüket, de tavasszal kértek visszatérítést, másfelől azok a bérleteseink, akik a sorsolás pillanatáig vettek bérletet. Kérünk mindenkit, hogy próbáljon időben vásárolni, mert ebben a szakaszban már nem tudjuk mindenkinek garantálni, hogy BL bérlethez jut. Ez a szakasz 24 órán át tart.

3. szakasz (3 mérkőzésre szóló BL bérlet)
Időpont: október 22., csütörtök 10.00-tól
Jegyet vehet: minden szurkolói kártyás
Október 22-én, csütörtök 10.00 órától már az is megveheti három meccsre érvényes jegyét (ha maradt még eladható hely), akinek nincs bérlete, de rendelkezik szurkolói kártyával. Ettől az időponttól kezdve minden, szurkolói kártyával rendelkező szurkolónk megvásárolhatja belépőjét. Természetesen ebben az időszakban azok is vásárolhatnak, akik korábban előnyt élveztek, de számukra ekkor már nem tudjuk garantálni, hogy belépőhöz jutnak. Ez az a szakasz, ahol már azon szurkolóinknak is lehetőségük nyílik belépőt vásárolni, akik a BL-sorsolás alatt és azt követően jutottak hozzá NB I-es bérletükhöz. Ez a szakasz 24 órán át tart akkor is, ha már elfogytak a 3 meccses BL bérletek.

4. szakasz (2 mérkőzésre szóló BL bérlet)
Időpont: október 23., péntek 10.00-tól
Jegyet vehet: minden szezonbérletes szurkoló (már azok is, akik a sorsolás után vettek bérletet)
A negyedik szakaszban, október 23-án, pénteken 10 órától indul azon belépők árusítása, amelyek két találkozóra, a Puskás Arénában megrendezendő Juventus és Barcelona elleni csoportmeccsekre lesznek érvényesek. Ezeket a BL bérleteket október 23-án, pénteken 10.00 órától minden bérletesünk megválthatja. Nagyon fontos információ, hogy azok a szezonbérleteseink, akik megújították a bérletüket és nem kértek visszatérítést, csak az első szakaszban élveznek előnyt és jutnak garantáltan belépőhöz, de ebben a szakaszban is vásárolhatnak azért. Ez a szakasz 48 órán át tart.

5. szakasz (2 mérkőzésre szóló BL bérlet)
Időpont: október 25., vasárnap 10.00-tól
Jegyet vehet: minden szurkolói kártyás
Október 25-én, vasárnap 10.00 órától már nem csak a szezonbérletesek, hanem a bérlettel nem rendelkező, de szurkolói kártyás drukkerek is megvehetik a két, Juventus és Barcelona elleni meccsre érvényes BL bérletüket. Egy mérkőzésre érvényes belépőt most nem kívánunk értékesíteni.

Az alábbi grafikonon láthatóak a szakaszoknak megfelelő árkategóriák és a szektorbeosztások. A bérleteseknek 40% kedvezménnyel kedveskedik a klub, valamint további fontos információk, hogy a hazai BL-csoportmeccsekre nem érvényesek a családi bérlet kínálta egyéb kedvezmények, illetve a B típusú szurkolói kártyával rendelkezők kizárólag a 3. kategória áraival vásárolhatnak belépőt.


Így alakulnak a jegyárak. Fotó: www.fradi.hu

További jegyinformációk a fradi.hu-n érhetők el!

Olvastad már?
Fradi: Rosszul esett a döntés a BL-keretből kimaradó légiósnak - tárgyalni akart, de aztán megértette a helyzetet
A zöld-fehérek 19 éves szír légiósának fájt, hogy nem került be az FTC Bajnokok Ligája-keretébe, ennek egy nyilatkozatában hangot is adott. Azóta viszont megértette, miért nem férhetett fel a B-listára sem.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Távozó
Távozik a DVSC-től Andrija Majdevac. A 26 éves szerb támadó 2023 augusztusában érkezett a DVSC-hez, de a tavaszi szezont kölcsönben már Szerbiában töltötte.
Légiósok / Mezőkövesd
Kövesdről igazolt a szlovák élvonal újonca
A szlovák élvonalba feljutott KFC Komárno csapata hivatalosan is bejelentette a Mezőkövesdről érkező 31 éves középpályás, Nagy Gergő szerződtetését.
Nyíregyháza
Itt a második nyári igazolás
Megvan a Nyíregyháza második nyári igazolása, Tóth Balázs is a Szparinál folytatja pályafutását.
Tovább az összes átigazoláshoz