Fradi: "Csúnya lett volna a 3-2" - Lanzafaménak nem gond, hogy lecserélte Rebrov

Dibusz Dénes szerint a szerdai, Valletta elleni BL-selejtező vége figyelmeztető jel lehet csapata számára a máltai visszavágót illetően is. Davide Lanzafame szerint a legfontosabb, hogy előnybe kerültek.
Dudás Gábor 2019. július 25., csütörtök 8:50
Dibusz Dénes szerint a szerdai, Valletta elleni BL-selejtező vége figyelmeztető jel lehet csapata számára a máltai visszavágót illetően is. Davide Lanzafame szerint a legfontosabb, hogy előnybe kerültek.
Szerző: Dudás Gábor 2019. július 25., csütörtök 8:50

A Ferencváros kapusa és kétgólos csatára, azaz Dibusz Dénes és Davide Lanzafame értékelte a találkozót követően a máltai Valletta FC elleni Bajnokok Ligája-selejtezőt (3-1).

Dibusz Dénes: - A 3-0 tényleg jobb eredmény lett volna, de ha úgy nézem, a végén kaphattunk volna még egyet. A végére picit dekoncentráltak lettünk, nem tudtuk úgy megtartani a labdákat, nem nyertünk párharcokat a középpályán, emiatt alakítottak ki lehetőségeket, az egyiket sajnos gólra is váltották. A visszavágón sem szabad belealudni a meccsbe, ebből az eredményből még bármi kisülhet. Úgy kell kimennünk idegenben is, hogy győzni akarunk. Szerintem a máltaiak agresszív játékstílusát jól tudtuk kezelni, nem alakult ki kakaskodás a pályán, hideg fejjel tudtuk kontrollálni. Biztos, hogy fognak változtatni, hiszen gólokat kell majd szerezniük, nekünk pedig kellőképp ki kell elemezni a mai mérkőzést, mert szerintem nem úgy játszottunk, ahogy szerettünk volna.

Csúnya lett volna a 3-2, figyelmeztető jel volt a vége a visszavágót illetően. 

Olvastad már?
BL: Sokat érhet a Messiás gólja, a horvátok a Fradi bukásában bíznak – lapszemle
Jobb csapat a Ferencváros, Lanzafame, az életveszély, de érdekes lehet így a visszavágó - ezt írják Máltán és Horvátországban a szerdai BL-selejtezőről.
Elolvasom

Davide Lanzafame: - Kár a végén bekapott gólért, de győztünk 3-1-re, ami most a legfontosabb.

Hogy miért cseréltek le? Ezt nem tőlem, hanem az edzőnktől kellene megkérdezni, de nekem ez nem jelentett problémát.

Próbáltam a maximumot nyújtani a nekem jutó idő alatt, szereztem két gólt, nekem ez a dolgom. A máltai visszavágó eléggé más lesz, már csak az időjárás miatt is, de az előnyünk megvan, erre kell építkeznünk. A sérülésem már nagyjából rendben van, az első két meccsen okozott még inkább kisebb problémát. 

https://www.dailymotion.com/video/x7e6ois

Neked ajánljuk
Átigazolások
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Tovább az összes átigazoláshoz