Fradi: "Böde marad és dolgozik" – szerintük a bírók feltűnően sokat hibáznak a kárukra

Nyíri Zoltán a Digi Sport Reggeli Start című műsorában elmondta, hogy a támadó a zöld-fehérekkel kezdi meg a felkészülést, amelynél a feltételek biztosítottak ahhoz, hogy letegyék a névjegyüket a nemzetközi porondon.
Csakfoci Admin 2019. január 9., szerda 12:39
Nyíri Zoltán a Digi Sport Reggeli Start című műsorában elmondta, hogy a támadó a zöld-fehérekkel kezdi meg a felkészülést, amelynél a feltételek biztosítottak ahhoz, hogy letegyék a névjegyüket a nemzetközi porondon.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. január 9., szerda 12:39

Az ügyvezető alelnök a beszélgetés elején egyetértett Kubatov Gábor elnökkel azzal kapcsolatban, hogy a 2018-as év majdnem tökéletes volt, hiszen csak akkor lehet egy év tökéletes, ha a futballcsapat bajnokságot nyert.

Legyünk őszinték, ez a Fradi-szurkolók és a mi legfőbb vágyunk is – kezdte Nyíri Zoltán, aki kitért a játékvezetői hibákra is. – Feltűnően sokat hibáznak bizonyos mérkőzéseken a játékvezetők és mindig a Ferencváros kárára. A sportban benne van az, hogy a bírók hibáznak és ezek hosszú távon kiegyenlítik egymást, de maradjunk annyiban, hogy a kiegyenlítés rész még elmaradt.

Az előző hetekben felmerült, hogy a Ferencváros játékosa, Böde Dániel biztosan távozik a csapattól, ám Nyíri szerint erről nincs szó.

Daninak Volt egy egyhetes büntetése, az lejárt, aztán jött a téli szünet (...) Böde marad és dolgozik – folytatta az ügyvezető alelnök, majd kitért a nemzetközi célokra is.

A Ferencvárosban az elnök biztosította feltételektől és a meglévő játékoskerettől elvárható, hogy a nemzetközi kupában végre letegye a névjegyét és főtáblára kerüljön valamelyik sorozatban. Remélhetőleg a BL-ben, mert akkor megnyertük a harmincadik bajnoki címet előtte – fogalmazott.

Olvastad már?
Tapasztalt magyar edzőt igazolt a Fradi fontos pozícióra
A csakfoci.hu információi szerint a korábban a Nyíregyházát NB I-be juttató szakember veszi át a Ferencváros U19-es csapatának irányítását.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Varga Kevin
Török sajtóhírek szerint közös megegyezéssel szerződést bontott a Hatayspor és Varga Kevin.
Diósgyőr
Jérémie Obounet
A 20 éves Jérémie Obounet legutóbb Fehéroroszországban futballozott, most Diósgyőrben bizonyíthat.
Mezőkövesd
David Babunski
Továbbra is a kövesdieket erősíti David Babunski, akivel most két és féléves szerződést kötött a borsodi klub.
Tovább az összes átigazoláshoz