Fotó: fradi.hu

Fradi: A Slovannal hozták össze külföldön a háromszoros bajnok védőt - tévesen

Grúziában arról írnak, hogy Lasha Dvali télen a pozsonyiakhoz igazolhat, honlapunk viszont úgy tudja, hogy a Slovan ezzel a szándékkal nem kereste még meg a Fradit.
Nyikes Zoltán 2021. december 1., szerda 13:37
Fotó: fradi.hu
Grúziában arról írnak, hogy Lasha Dvali télen a pozsonyiakhoz igazolhat, honlapunk viszont úgy tudja, hogy a Slovan ezzel a szándékkal nem kereste még meg a Fradit.
Szerző: Nyikes Zoltán 2021. december 1., szerda 13:37

Csupán a Mezőkövesd elleni előző mérkőzésen játszott először a most futó NB I-es idényben a Ferencváros grúz válogatott védője, Lasha Dvali, aki ezt megelőzőn sérülés és egyéb okok miatt csak egy Magyar Kupa-meccsen és egy BL-selejezőn kapott lehetőséget Peter Stögertől.

A 26 éves játékos hetekkel ezelőtt épp hazája egyik lapjának mondta azt a jövőbeli terveiről, hogy úgy érzi, eljött az ideje egy új fejezetnek a pályafutásában és a téli átigazolási időszakban nagy eséllyel új csapathoz fog szerződni.

A grúz vbetnews.com ezúttal már konkrét együttest is említ a Fradi-játékos kapcsán, a portál ugyanis úgy tudja, hogy a pozsonyi Slovan januárban ajánlatot tehet érte.

A csakfoci.hu úgy értesült, hogy a Ferencvároshoz nem érkezett semmilyen megkeresés a Slovantól.

A Holman Dávidot is foglalkoztató szlovák csapat vezetőedzője, Vladimir Weiss korábban négy és fél éven keresztül dolgozott a grúz válogatott szövetségi kapitányaként, így nagyon jól ismerik egymást Dvalival. Az 56 éves szakembert májusban nevezték ki a Slovan élére, és ez idő alatt is már érkezett két grúz játékos a pozsonyiakhoz Jaba Kankava és Guram Kashia személyében.

Olvastad már?
A Fradi háromszoros bajnoka a várható távozásáról beszélt hazája egyik lapjának: "Eljött az ideje egy új fejezetnek"
Lasha Dvali, a Ferencváros grúz válogatott védője az egyik külföldi portálnak nyilatkozott a klubjáról és a jövőbeli terveiről.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
Tovább az összes átigazoláshoz