Lasha Dvali, a grúz válogatott és a Ferencváros egyik legtöbbet foglalkoztatott játékosa volt az előző szezonban Szergej Rebrov irányítása alatt, ám az utóbbi időben nem játszhatott a Fradi első csapatában, miután sérüléssel bajlódott. Visszatérése után kezdőként végigjátszotta a koszovói Prishtina ellen 3-0-ra megnyert Bajnokok Ligája-selejtezőt, és a Hatvan elleni 9-0-s sikerrel végződő Magyar Kupa-találkozót. Az elmúlt hetekben három meccsen a tartalékoknál lépett pályára, ezeken egy gólt szerzett, valamint a két októberi vb-selejtezőn, Görögország és Koszovó ellen szintén a végig pályán volt a 26 éves védő.

Az én döntésem volt, hogy a tartalékoknál játsszak, hogy minél előbb visszanyerjem a formámat a sérülésem után – kezdte a qomagebi.ge-nek Lasha Dvali, aki azt is elárulta, minden bizonnyal a télen búcsút int az Üllői útnak. – Úgy döntöttünk, a bajnokságban és a kupában csak télig leszek az első keret tagja. Az Európa Ligát is beleértve, legalább heti két meccset kellene játszanom, azonban ez nem tanácsos egy ilyen sérülés után. A Ferencvárossal három bajnoki címet nyertem, és az elmúlt három évben szerepeltünk az európai kupaporondon.

Eljött az ideje egy új fejezetnek a pályafutásomban. Valószínűleg a téli átigazolási időszakban egy új csapathoz fogok igazolni, mintsem hogy maradnék a Ferencvárosnál. A csapatneveket illetően jelenleg nem tudok konkrétumokkal szolgálni. sok idő van még januárig.

A Fradi légiósa pályafutása korai szakaszában a Joachim Löw vezette németek elleni Eb-selejtezőn debütált a grúz válogatottban, amely csütörtök este Svédország ellen játszik vb-selejtezőt.

A svédeknek olyan játékosai vannak, akik topbajnokságokban játszanak, emellett rengeteg tapasztalattal rendelkeznek. A futballban semmi sem lehetetlen, mindent megteszünk majd azért, hogy jó meccset játsszunk és megfelelő eredményt érjünk el – mondta Dvali, aki két és fél év alatt összesen 59 mérkőzésen lépett pályára a Ferencváros színeiben, két gólt és egy gólpassz fűződik a nevéhez.

Fradi: Válogatott játékossal boronálták össze a klubot – így áll az ügye