Fordulat: A Fradi-kiszemeltet az aláírás előtt, 500 kilométerről rendelte vissza a klubja

Rejtélyes lépést tett a lengyel Wisla Krakkó az anyagi okok miatt távozni kívánó válogatott középpályása ügyében: a Ferencváros által is kiszemelt szlovák játékos már majdnem aláírt új csapatához, amikor megcsörrent a telefonja.
Dudás Gábor 2019. január 18., péntek 9:23
Rejtélyes lépést tett a lengyel Wisla Krakkó az anyagi okok miatt távozni kívánó válogatott középpályása ügyében: a Ferencváros által is kiszemelt szlovák játékos már majdnem aláírt új csapatához, amikor megcsörrent a telefonja.
Szerző: Dudás Gábor 2019. január 18., péntek 9:23

Mint arról lengyel lapinformációk alapján beszámoltunk, a Ferencváros a Wisla Krakkó szlovák középpályását, Martin Kostalt (a képen jobbra) is megszerezné,a korábbi hírek szerint a helyi élcsapatnak számító Jagiellonia helyett igazolhatott (volna?) a magyar rekordbajnokhoz a 22 éves játékos, akiért 1 millió zloty-t (nagyjából 230 ezer eurót, avagy 74 millió forintot) fizetne a Fradi. Ez a korábbi hírek szerint kevesebb, mint amit a Jagiellonia ajánlott, Kostalnak viszont jobban tetszett első körben az FTC szerződéstervezete.

A román és orosz csapatok által is kiszemelt Kostal végül mégis elutazott a Jagielloniához, Białystokba, miután a sport.interia.pl cikke szerint a nehéz anyagi helyzetben lévő Wisla elfogadta bajnoki riválisa 350 ezer eurós ajánlatát (a "csomagban a pénz mellett megkapta volna kölcsönben a Jagiellonia védőjét, Lukas Klemenzát is).

A szlovák középpályás már az orvosin is átesett, épp aláírt volna új csapatához, amikor megcsörrent a telefonja és ügynökével együtt vissza kellett autóznia az 500 kilométerre lévő Krakkóba.

Hogy a Wisla miért gondolta meg végül magát, a lengyel lap is csak tippelni tud. A Ferencváros érdeklődése továbbra is él (mint ahogy a lengyel éllovas Lechia Gdańsk is bejelentkezett Kostalért), így nem kizárt, hogy a csődközeli helyzetben lévő Wisla megvárja, míg megkapja az anyagilag leginkább előnyös ajánlatot. A portál szerint elképzelhető, hogy a krakkóiak így kényszerítenék rá a Jagiellóniát, hogy még magasabb árat fizessen a szlovák játékosért, ezzel megdöntve egyébként a białystok-i klubrekordot is.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Asteras Tripolis
Ádám Martin
A görög Asteras Tripolis hivatalos honlapján jelentett be Ádám Martin érkezését.
NB I
Meshack Ubochioma
Egyelőre nincs még klubja Meshack Ubochiomának, akivel július elején bontott szerződést a ZTE.
Légiósok
Ádám Martin
Úgy tűnik, egyre közelebb a megegyezés a görög Aszterasz Tripolisz és Ádám Martin között.
Tovább az összes átigazoláshoz