Doll a szurkolói üzenetekről: “Talán ha mi is egy luxemburgi csapat ellen játszunk...” - ezt mondta a kritikákról

Rosszat nem akart mondani a drukkerek verbális és írásos "beszólásai" után sem a Ferencváros német vezetőedzője, akinek a távozását a 4-1-re megnyert Örökrangadó előtt, alatt és után is követelte a Fradi-szurkolók egy csoportja.
Dudás Gábor 2018. július 29., vasárnap 20:51
Rosszat nem akart mondani a drukkerek verbális és írásos "beszólásai" után sem a Ferencváros német vezetőedzője, akinek a távozását a 4-1-re megnyert Örökrangadó előtt, alatt és után is követelte a Fradi-szurkolók egy csoportja.
Szerző: Dudás Gábor 2018. július 29., vasárnap 20:51

Mint arról beszámoltunk, a Ferencváros szurkolóinak egy csoportja Thomas Doll távozását követelte az MTK elleni vasárnapi rangadó alatt, még akkor is, amikor kiderült, hogy a zöldek 4-1-re megnyerték a presztízscsatát. A szimpatizánsok a (megint) rövidre sikeredett európai kupaszereplés miatt támadták verbálisan és írásban is a trénert.

A német szakember a meccset követő sajtótájékoztatón külön is válaszolt a témát feszegető kérdésekre, felvetésekre.

- Olyan régen benne vagyok a labdarúgásban, hogy már nyugodtan viselem ezeket a helyzeteket. Játszottam Németországban, Olaszországban, rengeteg válogatott meccsen, ezzel együtt kell tudni élni. Négy és fél után van olyan viszonyom a Ferencvárossal és a szurkolóival, hogy ne mondjak senkire sem egy rossz szót, velem is mindig tisztelettel bántak itt, és én is igyekeztem ezt visszaadni.

Az még mindig jobb, ha az edzőt pécézik ki, mintha a csapatot, a játékosokat. Egy napon így is, úgy is egy másik edző fog majd ülni a Ferencváros kispadján, ez a menete a dolgoknak a labdarúgásban.

Azt az arcunkat, amelyet a nemzetközi szereplés során mutattunk, az az alárendelt vagy rossz csapatok arca volt. Lehet, hogy a következő edzőnek, aki majd jön, több szerencséje lesz például a Bajnokok Ligájába vagy Európa Ligába jutással, én örülnék is ennek. Aki ért a labdarúgáshoz egy kicsit is, az jól tudja ezt megítélni. Annak örülök, ha a fiúk azt, amit a héten begyakoroltunk, azt jól tudják a hétvégén élesben is megmutatni. Ez a munkám.

"Talán ha egy luxemburgi csapat ellen játszunk, három góllal hazaküldtük volna őket..." - tette hozzá.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Asteras Tripolis
Ádám Martin
A görög Asteras Tripolis hivatalos honlapján jelentett be Ádám Martin érkezését.
NB I
Meshack Ubochioma
Egyelőre nincs még klubja Meshack Ubochiomának, akivel július elején bontott szerződést a ZTE.
Légiósok
Ádám Martin
Úgy tűnik, egyre közelebb a megegyezés a görög Aszterasz Tripolisz és Ádám Martin között.
Tovább az összes átigazoláshoz