Az Új Hidegkuti Nándor Stadionban került megrendezésre az MTK-Ferencváros Örökrangadó. A jelek szerint a vendégszurkolók egy csoportját azonban jobban foglalkoztatta Thomas Doll személye, mintsem a presztízscsata.

A találkozót megelőzően, már a bemelegítésnél felhangzott az “Auf Wiedersehn” a német távozását követelve, majd amikor a meccs előtti bemutatás zajlott név szerint, a csapatot, a játékosokat éljenezték, Doll nevénél viszont füttyszó és megint az “Auf Wiedersehn” hallatszott.

A Fradi-tábor szektora előtt egy molinó is kifeszítésre került, az alábbi felirattal: “Doll elég volt! Takarodj!”. Ahogy képünkön látható, az El-t zölddel írták, utalva ezzel a csapat évről évre visszatérő visszafogott nemzetközi kupaszereplésére.

A Ferencváros egy félidő után 3-0-ra vezetett, az MTK később szépített. A vége 1-4 lett, de ez sem mentette meg Dollt a szidalmaktól. A vendégek negyedik találata után azonnal újra szólt a “Doll, takarodj!”, majd németül is távozásra biztatta a drukkerek egy része.