CSZKA-Fradi: "Nem is baj, mert kicsit hűvös volt"; "Óriási győzelem" - értékelések

A Ferencváros három magyar játékosának értékelése Moszkvából.
Dudás Gábor 2019. október 25., péntek 9:07
A Ferencváros három magyar játékosának értékelése Moszkvából.
Szerző: Dudás Gábor 2019. október 25., péntek 9:07

Dibusz Dénes: - Tényleg sok dolgom volt, de várni is lehetett, hogy Moszkvában sok dolgom lesz.

Nem is baj, mert kicsit hűvös volt, és mozgásban lehettem végig...

De a viccet félretéve: nagyon nagy muka volt, és nagyon örülünk a három pontnak. Bízom benne, hogy ez egy nagy fordulópont lesz a Ludogorec elleni,  nem túl jól sikerült hazai meccset követően. Remélem, akkor lendületet adhat nekünk, hogy az ősz hátralévő mérkőzésein is sikert hozhat majd. Ilyen szintű csapatok ellen szükség van a szerencsére is, de szükség van mindenkitől az extra teljesítményre is. A CSZKA számára ez egy élet-halál mérkőzés volt, számítottunk rá, hogy az elejétől fogva nagy nyomás alá helyzetnek minket, ennek ellenére Tokmacnak volt egy komoly ziccere, de sajnos nem találta el a kaput. Összességében két nagyobb ziccerük és egy kapufájuk volt, de inkább távoli lövésekből voltak a lehetőségeik, jól zártuk le a területeket. A végén aztán sikerült begyötörnünk a győztes gólt, pontosan nem is tudom, hogy pontosan hogyan...jól sikerültek az edzőnk cseréi is, mindenki hozzátette a magáét ehhez a hatalmas győzelemhez. 

Varga Roland: - Megmutattuk, hogy van ereje és tartása a csapatnak. Itt is, ott is voltak helyzetek, szerencsére a végén mi tudtunk gólt szerezni. Nagy az öröm amiatt, hogy nyerni tudtunk. Nagyot kellett melózniuk a támadóinknak az egész meccsen, tudtuk, hogy nem a leggyorsabb a hátom belső védőjük, ezt kihasználva alakultak is ki a helyzeteink. Ezúttal is kiderült, hogy képesek vagyunk győzni, egymásért küzdeni, hogy egy nagyon jó szellemű csapat vagyunk. Köszönjük a szurkolóinknak, hogy elkísértek minket ide is!

Botka Endre: - Ezen a mérkőzésen inkább a küzdeni tudás, mint sem a játék dominált, de az előző hétvégéhez képest sokkal jobban játszottunk támadásban, jobban meg tudtuk tartani a labdákat, bár az elején sokat kapkodtunk, sok volt az eladott labda, aminek pontosan nem tudom az okát, de 15-20 perc után megtaláltuk a ritmust, a második félidőre pedig a saját játékunkat is. A CSZKA elleni hazai meccsen többet kell majd dominálnunk, de óvatosan kell majd felépíteni a támadásainkat, ott is kell majd figyelnünk a gyors játékosaikra és a kapusuk hosszú kirúgásaira.  (Sport TV)

CSZKA Moszkva – Ferencváros 0-1 (Varga R. 86.)

Beszámoló itt!

A meccs minden fontos pillanata percről percre itt!

CSZKA Moszkva: Akinfeev – Karpov, Diveev, Magnússon – M. Fernandes, Vlasic, Ahmetov (L. Santos 75.), Obljakov, Kuchaev (Bistrovic 60.) – Chalov, Sigurdsson (Bijol 80.)

Ferencváros: Dibusz – Lovrencsics, Botka, Blazic, Civic – Ihnatenko, Haratin, Sigér – Zubkov (Dvali 89.), Tokmac (Varga R. 84.) – Boli (Isael 72.)

Olvastad már?
Rebrov: "A CSZKA nem fogja elfelejteni ezt meccset" – értékelés
Az FTC vezetőedzőjének tetszett, ahogy játékosai küzdöttek a klubért. Rebrov elmondta, az Európa Liga más motivációt ad a játékosoknak, mint a bajnokság.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Brazil támadó érkezhet
A BL-ben is az EL-ben is játszhatott, három országban is bajnok volt.
Újpest
Dženan Bureković
Dženan Bureković egyelőre visszatérhet Magyarországra, de lehet, hogy nem marad sokáig.
Mezőkövesd
Dino Besirovic
A matyóföldi klub kulcsjátékosát hazája egyik élklubja vinné el a nyáron helyi sajtóhírek szerint.
Tovább az összes átigazoláshoz