facebook.com/crvenazvezdafk

A Zvezda edzője: "A játékosok érdeme, hogy elkaptuk ezt a jó Fradit" - erre számít a Groupamában

Milos Milojevic úgy látja, az AS Monaco elleni, vereséggel végződő meccsük is így alakulhatott volna, ha gólra váltják a helyzeteiket.
Nyikes Zoltán 2022. október 7., péntek 9:41
facebook.com/crvenazvezdafk
Milos Milojevic úgy látja, az AS Monaco elleni, vereséggel végződő meccsük is így alakulhatott volna, ha gólra váltják a helyzeteiket.
Szerző: Nyikes Zoltán 2022. október 7., péntek 9:41

Sztanyiszlav Csercseszov vezetőedzővel ellentétben a Crvena zvezda trénere, Milos Milojevic természetesen elégedetten értékelte a látottakat az Európa Liga-mérkőzést követően.

– Nagyon elégedett vagyok az eredménnyel, de még inkább azzal, ahogyan megnyertük a mérkőzést, a játékosok hozzáállásával, az erőfeszítéssel és a határozottsággal, amelyet csapatként az utolsó percig tanúsítottunk a mérkőzés minden fázisában. Én olyan ember vagyok, aki a tökéletességre törekszik, és úgy gondolom, hogy van még hova fejlődnünk, de ehhez több időre, ilyen erős meccsekre van szükségünk, valamint a játékosok ugyanolyan hozzáállására, mint amilyen ma este volt.

Az, hogy elkaptuk a jó Ferencvárost, amely a mostani forduló előtt 4:2-es gólkülönbséggel a csoport élén állt, a játékosok érdeme, nincs mit hozzátennem, gratulálok nekik, és szeretném, ha ez lendületet adna

- mondta a 40 éves szakember.

A Zvezda edzője arra is kitért, hogy Gobeljic és Katai mekkora ovációt kapott a közönségtől, de az egész csapat nagy tapsot kapott.

– Látom, hogy megváltozott a hangulat, fontos, hogy ez folytatódjon. Szerintem a játékosok elkötelezettségükkel és hozzáállásukkal megérdemelték az ovációt. Ez az, amit folyamatosan mondok nekik, hogy a hozzáállás és az elkötelezettség az, amit mindig hozniuk kell, még akkor is, amikor nem sikerül egy passz, vagy ha kimarad egy büntető. Ilyen a futball, csak a hozzáállás, az elkötelezettség, az energia az, amit minden Zvezda-szurkoló szeretne. Ma este állva tapsolták a játékosokat, és meg is érdemelték – folytatta a szerb tréner, aki a hátralévő meccsekről is beszélt. –Három meccsünk van még, amiből kilenc pontot tudunk szerezni, ez a vágyunk. Korábban mind a 18-at szerettük volna megszerezni. Legközelebb a Ferencváros otthonában játszunk, de ahogyan csütörtök este itthon, úgy szerintem Magyarországon is ugyanilyen lesz a közönség. Mindig telt ház előtt akarunk játszani, és biztos vagyok benne, hogy Budapesten is ott lesznek a szurkolóink. Mindent a kezünkben tartunk, mindig azt akarjuk, hogy minden a mi kezünkben legyen, nagyon nehéz, ha másoktól függsz. Még mindig kilenc pontra van van lehetőségünk, meccsről meccsre haladunk, és pozitívan gondolkodunk, hogy mindhármat meg tudjuk nyerni.

Milojevic kiemelte, nem volt nehéz felkészíteni a játékosokat az EL-meccsre, mert motiváltak, mindenki játszani akar.

– A különbség a mostani mérkőzés és a Monaco elleni párharc között az, hogy hatékonyak voltunk, gólokat lőttünk, és ez döntött a végén. Úgy gondolom, ha a Monaco elleni néhány lehetőségünkből gólt lövünk, a helyzet ugyanígy alakult volna. Jól reagáltak a játékosok, nem úgy vezettem fel nekik a meccset, hogy élet-halál kérdés, hanem inkább tehermentesítettem őket, és magamra helyeztem a nyomást. Úgy mutattam be nekik a mérkőzést, mint egy olyan meccset, amelyen futballoznunk kell, megmutatni, mit tudunk, és ez így is lett.

Olvastad már?
Botka: "Langyosak voltunk", Dibusz: "Ilyen különbséggel is megérdemelten nyert a Zvezda" - így értékeltek a Fradi-játékosok
Így értékelte a Crvena zvezda elleni 4-1-es vereséget a Ferencváros három játékosa, Dibusz Dénes, Botka Endre és Kristoffer Zachariassen az M4 Sporton.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Callum Styles
Angol sajtóhírek szerint valamivel több mint 2 millió fontos kivásárlási záradék szerepel Callum Styles szerződésében.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Angol sajtóhírek szerint a Championshipben vitézkedő Birmingham mellett az MLS-ben szereplő Philadelphia Union és a Toronto is ajánlatot tehet Brandon Ormonde-Ottewillért.
DVSC
Marko Milosevic
A nezavisne.com szerint Marko Milosevic kapus távozik a klubtól télen, miután alig jut játéklehetőséghez. A 32 éves játékos márciusban igazolt a Lokihoz és 11 tétmeccsen védett.
Tovább az összes átigazoláshoz