Felkészülés: A Paks magabiztosan nyert, az Újpest kikapott a Honvéd II-től

A Paks magabiztos, 3-0-s győzelmet aratott a Kaposvár vendégeként, az Újpest számára nem jól indult a felkészülés, hiszen a Honvéd II ellen szenvedett kétgólos vereséget edzőmeccsen.
Csakfoci Admin 2020. július 18., szombat 14:53
A Paks magabiztos, 3-0-s győzelmet aratott a Kaposvár vendégeként, az Újpest számára nem jól indult a felkészülés, hiszen a Honvéd II ellen szenvedett kétgólos vereséget edzőmeccsen.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. július 18., szombat 14:53

A paksifc.hu tudósítása szerint a háromszor 35 perces felkészülési mérkőzés 14. percében Nagy János vétett öngólt, mellyel a tolnaiak megszerezték a vezetést.

A második harmadban nem esett gól, a záró játékrészben viszont kettőt is szereztek a paksiak. Előbb Bognár volt eredményes egy, a kaputól 22 méterre lévő szabadrúgásból, majd Osváth futott el a jobb oldalon, és tette a kapu elé a labdát, a hosszúnál pedig Sajbán érkezett, és 5 méterről a hálóba pofozta a játékszert.

Felkészülési mérkőzés, Kaposvár

Kaposvár-Paksi FC 0-3 (Nagy J. 14. - öngól, Bognár 88., Sajbán 90.)

Kaposvár: Pogacsics - Vachtler, Ur, Szabó A., Hadaró - Nagy J., Varjas Z., Földi, Erdélyi - Simon, Balázs Zs.

Cserék: Bounyai, Laky, Godzsajev, Sólyom, Kercsó, Borbély, Nagy T., Tratnyek, Juhász, Varjas L., Szekszárdi, Kojnok, Temesvári, Keresztes, Palkovics

Paksi FC: Holczer - Kulcsár D., Lenzsér, Gévay, Szabó J. - Csősz (próbajátékos), Balogh B., Szakály D. Haraszti, Böde, Ádám M.

Cserék: Rácz, Osváth, Szélpál, Lorentz, Kelemen D., Molnár D., Bertus, Bognár I., Nagy R., Sajbán Máté, Bartha, Szendrei, Sipos (próbajátékos). Vezetőedző: Osztermájer Gábor

Az ujpestfc.hu beszámolója szerint több játékost is kipróbálhatott Predrag Rogan vezetőedző a Honvéd II elleni zártkapus edzőmérkőzésen a Budapest MFA pályáján.

A kispestiek második csapata a 12. percben szerzett vezetést - Májer elleni szabálytalanság után Bocskay ívelt középre a bal oldalról, az üresen hagyott újonnan szerződtetett Tóth pedig jól érkezett, a kapu jobb oldalába továbbította a labdát. A folytatásban kiegyenlített játékot hozott a találkozó, a Honvédnál volt többet a labda.

Fordulás után is dominált a kispesti csapat, szinte végig a vendégek térfelén zajlott a játék. A 63. percben pedig Erdélyi kapufája után a kipattanó labda Thierryhez került, a barbadosi támadó pedig a bal alsó sarokba lőtt - tudósított a honvedfc.hu.

Felkészülési mérkőzés, Honvéd-MFA Utánpótlásközpont

Budapest Honvéd FC II-Újpest 2-0 (Tóth-Gábor 12., Thierry 63.)

Honvéd II: Megyeri - Buna (Erdélyi 55.), Szabó A. (Fazekas L. 82.), Kamber (Kálnoki-Kis - a szünetben), Aliji (Bartha - a szünetben) - Sani (Thierry - a szünetben), Bocskay (Keresztes - 73.), László D. (Kovács D. 73.) - Cipf (Benczenleitner 73.) - Májer (Eördögh 62.), Tóth-Gábor (Németh D. 62.)

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Varga Kevin
Török sajtóhírek szerint közös megegyezéssel szerződést bontott a Hatayspor és Varga Kevin.
Diósgyőr
Jérémie Obounet
A 20 éves Jérémie Obounet legutóbb Fehéroroszországban futballozott, most Diósgyőrben bizonyíthat.
Mezőkövesd
David Babunski
Továbbra is a kövesdieket erősíti David Babunski, akivel most két és féléves szerződést kötött a borsodi klub.
Tovább az összes átigazoláshoz