Visszavettek a bérekből a Vidinél is: "Mindenféle megjegyzés nélkül fogadták el a szerződésmódosítást"

Az egyik legjobb és egyik legtehetősebb magyar klubnál is meghúzták a nadrágszíjat a járvány és a válság miatt: 20 százalékkal csökkennek a fizetések.
Dudás Gábor 2020. április 16., csütörtök 8:27
Az egyik legjobb és egyik legtehetősebb magyar klubnál is meghúzták a nadrágszíjat a járvány és a válság miatt: 20 százalékkal csökkennek a fizetések.
Szerző: Dudás Gábor 2020. április 16., csütörtök 8:27

A koronavírus okozta járvány miatt felfüggesztett bajnokságok a sportklubok gazdasági helyzetére is hatással voltak.

A kiesett bevételeket figyelembe véve a fehérvári klub menedzsmentje, valamint az első csapat játékosai és a szakmai stáb tagjai egyetértettek abban, hogy a nemzetközi, topbajnokságokban is megfigyelhető trendeket követve

három hónapra módosítják szerződéseiket, és 20 százalékkal kevesebb bérért folytatják a munkát, mert ők most így tudnak segíteni - írja a MOLFEHERVARFC.HU.

- A korábban már publikált 18 millió forintos jótékonykodáshoz csak annyit szeretnék hozzátenni, hogy adni mindig felemelő érzés, az a véleményem, hogyha valakinek lehetősége van rá, az segítsen ezekben az időkben, ezért nem is volt kérdés, hogy segítünk a városnak a kialakult helyzetben. A keddi, egyéni beszélgetéseken pedig a magyar és külföldi labdarúgók és szakemberek azonnal és mindenféle megjegyzés nélkül fogadták el a szerződésmódosítást. Ahogyan korábban is már annyiszor, most is példát mutattak mindannyian lojalitásból és klubhűségből - nyilatkozta a Vidi sportigazgatója, Kovács Zoltán.

Olvastad már?
Minden Vidi-játékoson koronavírus-tesztet végeztek el - már az eredmény is megvan
Nagyon ügyeltek arra a MOL Fehérvár FC-nél, hogy csütörtökön szigorú szabályok betartása mellett végezzenek erőnléti felmérést a futballistáknál.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Debreceni VSC
Hayk Hovakimyan
A debreceni sportigazgató elmondta, hogy alaptalanok a pletykák, melyek Srdjan Blagjoevic Loki-edzőről és az orosz élvonalbeli FC Szocsiról szólnak.
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
Tovább az összes átigazoláshoz