"Magyarország legjobb csapatában folytathatom a pályafutásomat" – román-magyar védővel erősített a Vidi

Hivatalosan is bejelentették a kiszemelt érkezését.
Csakfoci Admin 2019. június 25., kedd 19:30
Hivatalosan is bejelentették a kiszemelt érkezését.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. június 25., kedd 19:30

Már hetekkel korábban felröppent a hír, hogy a Puskás Akadémia játékosa, a 2018/2019-es idényben a román élvonalbeli Sepsinél kölcsönszereplő Rus Adrián a Vidinél folytathatja a pályafutását. Később maga a játékos, és a Sepsi sportigazgatója, Bokor János is megerősítette, hogy Rus átesett az orvosi vizsgálaton.

Ezután a MOL Vidi FC kedden késő délután hivatalos oldalán jelentette be, hogy leigazolta a védőként, és védekező középpályásként is bevethető 23 éves futballistát.

Boldog vagyok, hogy Magyarország legjobb csapatában folytathatom a pályafutásomat. Ez óriási előrelépés a karrieremben, izgatottan várom, hogy elkezdődjön az új szezon. Rengeteg kiváló labdarúgó van a MOL Vidi FC keretében, úgyhogy biztos nagy harc lesz a csapatba kerülésért, de mi más is lenne a célom, mint az, hogy teljesítményemmel kiharcoljam a helyem a csapatban. Nem csak a magyar pontvadászatban, de a nemzetközi porondon is sikeres szereplést remélek és bízom benne, hogy ehhez én is sokat hozzá tudok majd tenni – fogalmazott Rus Adrián a molvidi.hu-nak.

Nem volt nehéz felfedeznünk Adriánt, hiszen játszott már Magyarországon és a személyében egy rendkívül tehetséges fiatal labdarúgót ismerhettünk meg. Régóta figyeljük őt és természetesen a román bajnokságban nyújtott teljesítményét is folyamatosan nyomon követtük. Bátran kijelenhetjük, hogy posztján a liga egyik legjobb játékosává nőtte ki magát Romániában. Biztos vagyok benne, hogy a nálunk elvégzett munka, valamint a nagyszerű vidis csapattársaknak köszönhetően a jövőben még tovább fog fejlődni Adrián. Képessége és tehetsége alapján készen áll arra, hogy rögtön helyet követeljen magának a csapatban, ezt azonban természetesen senki nem adja majd ajándékba, neki kell az edzéseken, edzőmeccseken bizonyítania, hogy valóban ott a helye – nyilatkozta Kovács Zoltán sportigazgató a klubhonlapnak az új igazolásról.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Fehérvár FC / Kisvárda
Kisvárdai alapember tart a Vidihez
A csakfoci.hu információi szerint a Fehérvár FC-nél folytathatja pályafutását Bohdan Melnik, az NB I-től búcsúzó Kisvárda 27 éves középályása.
DVSC
George Diba
A Loki a Hapoel Haifa egyik játékosát, a 25 éves belső védőt, Georgi Dibát szemelte ki.
DAC
Vitális Milán
Az eredetileg 2025 nyarán lejáró kontraktusát további két évvel hosszabbította meg a 22 éves magyar középpályás, aki iránt több klub is érdeklődött.
Tovább az összes átigazoláshoz