Hivatalos: a horvát válogatott játékos a Vidiben folytatja

A fehérvári klub bejelentette, hogy Mirko Maric a fehérváriakhoz szerződött. 
Budai László 2017. február 13., hétfő 11:25
A fehérvári klub bejelentette, hogy Mirko Maric a fehérváriakhoz szerződött. 
Szerző: Budai László 2017. február 13., hétfő 11:25

Korábban a csakfoci előre már jelezte, ami ma hivatalossá vált: a Videoton FC és a horvát Dinamo Zagreb megállapodásának értelmében hétfőtől a Videoton játékosaként folytatja pályafutását Mirko Maric – jelentette be a vidi.hu.

- Nagyon örülök és büszke vagyok, hogy sikerült a Videoton FC-hez szerződnöm, rengeteg jót hallottam erről a klubról. Várom, hogy találkozzak a csapattársaimmal és bekapcsolódjak a munkába, a volt Jugoszlávia területéről többen is szerepelnek itt, úgyhogy szerintem nem lesz problémám a beilleszkedéssel. Azért jöttem, hogy bajnoki címhez segítsem a Vidit, nyáron pedig valamelyik nemzetközi kupában csoportkörbe jussunk - nyilatkozta a vidi.hu-nak Mirko Maric.  

Kovács Zoltán sportigazgató így kommentálta a klubváltást.

 

- Mirko leigazolásával sikerült azt a vonalat továbbvinni, amit nyáron elkezdtünk. Horvát felnőtt válogatott érkezett a Dinamo Zagrebtől, ez komoly lépés az életünkben és egy jó üzenet a klub részéről. Tovább növeltük a versenyt a csapatba kerülésért, amivel még erősebbek leszünk. Mirko klasszikus csatár, aki a kapu előtt érzi jól magát, hasonló felfogásban játszik, mint mondjuk Marko Scsepovics. Fiatal, még csak 21 éves és ballábas, ami további variációs lehetőségeket nyújt a szakmai stábnak - mondta Kovács Zoltán.

Korábban külföldi lapértesülések 500 ezer eurós vételárról írtak, illetve arról, hogy a labdarúgó továbbértékesítése esetén a Dinamo bizonyos százalékban részesedik az üzletből.

Így add a csakfoci.hu-t a mobilod főképernyőjéhez!

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Kiss Tamás
A lengyel másodosztályú - de kupagyőzelme miatt az EL-ben induló - Wisla Krakówhoz utazott orvosira a jelenleg szabadon igazolható, legutóbb Újpesten szerepelt Kiss Tamás.
Fehérvár FC
Mi lesz Fiola Attilával?
Továbbra sem dőlt el, hol folytatja pályafutását Fiola Attila. Az 59-szeres válogatott védő szerződése június 30-án lejárt, így jelenleg szabadon igazolható. (nso.hu)
Vasas/Szentlőrinc
Két fiatalt kölcsönadtak
A Vasastól érkezik kölcsönben az NB II-es Szentlőrinchez Rab Boldizsár és Szabó Benjámin. Előbbi védekező középpályásként, utóbbi jobb oldali szélső védőként vethető be.
Tovább az összes átigazoláshoz