Váratlant lépett a Loki - a Guimaraes edzőire bízzák az utánpótlást

Sajtótájékoztató keretében mutatták be azokat a portugál edzőket, akik július elsejétől a Debreceni Labdarúgó Akadémián dolgoznak majd.
Csakfoci Admin 2016. július 13., szerda 12:13
Sajtótájékoztató keretében mutatták be azokat a portugál edzőket, akik július elsejétől a Debreceni Labdarúgó Akadémián dolgoznak majd.
Szerző: Csakfoci Admin 2016. július 13., szerda 12:13

 A belga Double Pass napokban nyilvánosságra kerülő jelentése szerint, a hazai műhelyek közül a legjobban a debreceni utánpótlás Akadémia teljesített, azonban a Loki vezetősége nem elégszik meg ennyivel. A szakmai stáb célul tűzte ki, hogy a hajdani közép-európai stílust idéző, napjainkban nemzetközi szinten különösen eredményes, technikás, támadó játékot preferáló koncepcióra építő játékosképzését újra felélessze a cívisvárosban. Ennek megvalósítása érdekében júliustól három portugál edző csatlakozik a szakmai stábhoz, jelentette a dvsc.hu.

Dr. Róka Géza, a DVSC cégvezetője bejelentette:

"Elérkezett az ideje annak, hogy külföldi szaktudást is bevonjunk a debreceni képzési színvonal fokozása érdekében! Egyre jobb játékosokat nevelünk a Loki, akár a válogatott, s természetesen akár az európai futball számára is."

Herczeg András, a DLA ügyvezető igazgatója bemutatta az utánpótlásképzés új szakmai igazgatóját, Luis Castrót. A 36 éves szakember a portugál Vitoria Guimaraes stábjától érkezett Debrecenbe, ahol 2013-tól előbb egyes korosztályok, majd legutóbb a teljes utánpótlás munkáját irányította. A 6-tól 11 éves korosztály közötti játékosok képzéséért Roberto Morais felel, aki 2013 óta a Vitoria Guimaraes alkalmazásában utánpótlás edzőként és játékos-megfigyelőként kereste kenyerét. A 12-től 16 éves korúak neveléséért Gilberto Freitas felel, aki legutóbb hazájában a 2013-ban Portugál Kupagyőztes egyesület U 11-es és U17-es csapataival dolgozott.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Nebojsa Vignjevic
Az Újpest közleményben erősítette meg, hogy nem gondolkodik Nebojsa Vignjevic vezetőedző leváltásán.
Pécsi MFC
Szerződéshosszabbítás
Újabb megállapodást írt alá a PMFC-vel Helesfay Donát, a 33 esztendős, pécsi születésű és nevelésű hálóőr 2014 decemberében az élvonalban mutatkozott be az együttes kapujában - írja a klubhonlap.
Visszatérhet
Nenad Lukic
A szerb MozzartSport információi szerint a korábban a Honvédot erősített Nenad Lukic visszatérhet Magyarországra.
Tovább az összes átigazoláshoz