Távozhat Gróf a Lokitól: Meglepő helyen merült fel a kétszeres magyar bajnok kapus szerződtetése - sajtóhír

Ciprusi lapértesülések szerint a ciprusi élvonalbeli bajnokságban szereplő AEL Limasszol kiszemelte magának a DVSC kapusát, Gróf Dávidot.
Csakfoci Admin 2021. december 26., vasárnap 9:37
Ciprusi lapértesülések szerint a ciprusi élvonalbeli bajnokságban szereplő AEL Limasszol kiszemelte magának a DVSC kapusát, Gróf Dávidot.
Szerző: Csakfoci Admin 2021. december 26., vasárnap 9:37

A ciprusi 24sports beszámolója szerint a helyi élvonalban 9. helyen telelő AEL Limasszol kapusposzton szeretné megerősíteni keretét az idei téli átigazolási időszakban. Négy és fél év után, szerződése lejártával minden bizonnyal távozik a zöld-foki-szigeteki válogatott Josimar Vozinha, így a vezetőségnek új hálóőr után kell néznie.

A ciprusi portál úgy tudja, hogy a DVSC kapusa, Gróf Dávid is szerepel a hatszoros ciprusi bajnok kívánságlistáján. A 32 éves játékost esélyesnek tartják a kapusposztra, ám az AEL szakmai stábja több kiszemeltet is szemügyre vesz majd - valamint a csapat edzője is megtette a maga javaslatait -, mielőtt a végső döntést meghozzák az ügyben. Az izlandi válogatott Ögmundur Kristinsson neve is felmerült, azonban az Olympiakosz nem hajlandó kölcsönadni az egyik legjobbját.

Gróf pályafutása során megfordult Skóciában, Angliában és Németországban is, 2016-ban tért haza. 2017-ben a Honvéddal, 2020-ban az FTC-vel lett bajnok, emellett többször meghívást kapott a magyar válogatott keretébe is. Tavaly júliustól a DVSC-t erősíti, a szezonban Kosicky kiválása után ő kapta meg a lehetőséget és 10 bajnokin lépett pályára a hajdúságiak színeiben.

Korábban Vlaszák Géza - aki napjainkban a ZTE FC-nél kapusedzőként tevékenykedik - 2006 és 2008 között az AEL Limasszol légiósa volt.

Olvastad már?
Novothny komoly kérője: A 13-szoros bajnokcsapat szerződtetné - sajtóhír
Egybehangzó ciprusi lapértesülések szerint a helyi élvonalbeli bajnokságban szereplő Anorthosis Famagusta szerződtetné Novothny Somát, a VfL Bochum magyar támadóját.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Marquinhos Stankovic csapatához kerülhet?
Állítólag Stankovic hívására Marquinhos mégsem a Lokomotiv Moszkvába, hanem a városi rivális Szpartak Moszkvába szerződhet.
DVTK
23-szoros válogatott érkezett
Siniša Saničanin személyében 23-szoros bosnyák válogatott labdarúgót igazolt a DVTK. Az új igazolás a védelem közepén és bal oldalán is bevethető.
Diósgyőr
Szerződésbontás
A Diósgyőr közös megegyezéssel felbontotta Bitok Stephen szerződését.
Tovább az összes átigazoláshoz