Dzsudzsák megint keményen kritizálta a Lokit: "Belealudtunk, elengedte a csapat ezt a meccset"

A DVSC csapatkapitánya a nem megfelelő hozzáállásban is látta az MTK Budapest elleni idényzáró súlyos, 3-0-s vereségének okát.
Dudás Gábor 2022. május 16., hétfő 8:52
A DVSC csapatkapitánya a nem megfelelő hozzáállásban is látta az MTK Budapest elleni idényzáró súlyos, 3-0-s vereségének okát.
Szerző: Dudás Gábor 2022. május 16., hétfő 8:52

Mint ismeretes, a DVSC egy 3-0-s vereséggel búcsúzott az NB I-es idénytől az MTK Budapest otthonában, összességében pedig a 7. helyen zárta a szezont az élvonalban. A Lokinak a kiesés miatt már nem kellett izgulnia a végén, talán emiatt is futott bele a súlyosnak mondható zakóba.

Hasonló véleményen volt Dzsudzsák Balázs csapatkapitány is, aki az M4 Sport kamerája előtt kritizálta csapata teljesítményét és hozzáállását is.

Nagyon kényelmesen játszottunk, nagyon sok hiányérzet és csalódottság van bennem. Nagyon-nagyon rosszul teljesítettünk. Teljesen azt éreztem, hogy elengedte a csapat ezt a mai meccset, akaratban mentünk azzal a hullámmal, hogy az MTK nem jött, hanem kivárt és belealudtunk ebbe az egész mérkőzésbe. Megint rögzített szituációból kaptuk a gólokat, úgyhogy nem vagyok boldog

- fogalmazott a korábbi válogatott szélső.

Dzsudzsák a teljes idényt tekintve is elégedetlen volt csapata - meglehetősen hektikus - produkciójával.

- Nagyon hullámzónak láttam az egészet. Amikor év közben megszólaltam, akkor is többször elmondtam, hogy ha lehetne valamit kérni, akkor a csapatnak a hullámzó teljesítményét szeretném mindenképpen kijavítani. Tényleg hektikus volt, előbb nyertünk, aztán például képesek voltunk otthon a Mezőkövesdtől súlyos vereséget szenvedni. Aztán megint összeszedtük magunkat és bravúrgyőzelmeket arattunk egymás után. Ez a mai mérkőzés is abszolút megmutatta, hogy milyen volt az egész szezonunk. Nyilván annak örülök, hogy a legfontosabb mérkőzéseket - amikor eldöntöttük azt, hogy hál' Istennek nem kell izgulnunk az utolsó mérkőzéseken - nagyon jól lehoztuk. Jó, hogy a csapat azokban a szituációkban erős volt és egységes csoportként dolgozott. Nem tudom, mi kell ahhoz, hogy jövőre kiegyenlítődjön ez a forma. Nagyon-nagyon nehéz lesz, de még nem tudom elmondani, mit várhatunk.

Olvastad már?
Révész elsírta magát és algoritmusokról beszélt; Vignjevic: "Sajnálom, hogy így maradtunk bent" - az NB I-es idény utolsó edzői értékelései
Révész Attila esetleges távozásáról, a tervezett igazolásokról és a nemzetközi tervekről is beszélt, miután ezüstérmes lett a Kisvárda az NB I-ben. Nebojsa Vignjevic szerint vér és karakter is kellene a Honvédnál, hogy ennél jobb legyen a csapata. Edzői értékelések az utolsó játéknapról.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Csákvár / Puskás Akadémia
Öt játékos is visszatér Felcsútra
Már Felcsúton kezdik meg a felkészülést a fiatal futballisták.
Szeged
Megvan az első érkező
A 21 éves támadó középpályás 3 évre kötelezte el magát az NB II-es klubhoz.
Puskás Akadémia
Változások a szakmai stábban
Honlapunk információi szerint Hornyák Zsolt, a Puskás Akadémia vezetőedzője új asszisztens edzőkkel kezdheti meg a következő szezont.
Tovább az összes átigazoláshoz