DVSC: Dzsudzsák döntést hozott a jövőjéről

A csakfoci.hu értesülései szerint Dzsudzsák Balázs, az NB I-be visszajutott DVSC csapatkapitánya és válogatott szélsője meghozta döntését.
Csakfoci Admin 2021. június 15., kedd 8:30
A csakfoci.hu értesülései szerint Dzsudzsák Balázs, az NB I-be visszajutott DVSC csapatkapitánya és válogatott szélsője meghozta döntését.
Szerző: Csakfoci Admin 2021. június 15., kedd 8:30

Dzsudzsák Balázs a mögöttünk hagyott idényben tevékeny részt vállalt abban, hogy a másodosztályban bajnok DVSC feljutott az élvonalba.

A magyar válogatott szélsőt június 30-ig köti megállapodás a klubhoz, az elmúlt időszakban pedig többször felmerült az esetleges távozása a magyar sajtóban. A kérők között szerepelt az előző NB I-es idényben 10. helyen végző Honvéd, amely lapértesülések szerint élénken érdeklődött iránta, valamint arról is lehetett hallani, hogy visszatérhet az Arab Emírségekbe korábbi klubjához, az immár Szergej Rebrov irányított al-Ainhoz.

A csakfoci.hu információi szerint Dzsudzsák meghozta a döntést a jövőjéről. Úgy tudjuk, a 108-szoros magyar válogatott játékos napokon belül meghosszabbíthatja a nyáron lejáró szerződését a Lokinál,  így a következő idényben már az NB I-ben segítheti csapatát a céljai elérésében.

Dzsudzsák tavaly szeptemberben tért vissza a nevelőegyesületéhez, a mögöttünk hagyott kiírásban pedig 26 mérkőzésen 5 gólt szerzett és 14 gólpasszt jegyzett az NB II-ben.

Olvastad már?
Megerősítve: Leváltották posztjáról Debrecenben a legendás Herczeg Andrást - megvan, hol folytatja
Hivatalosan is bejelentették, hogy Herczeg András helyét Kolbe Ádám vette át a Debreceni Labdarúgó Akadémián - a legendás szakember akadémiai elnökként folytatja.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Mosonmagyaróvár
Supka Attila
A csakfoci.hu korábbi hírének megfelelően az NB II-es Mosonmagyaróvár vezetőedzője lett Supka Attila.
Kisvárda
Milos Kruscic
A csakfoci.hu információi igaznak bizonyultak: a Kisvárda vezetőedzője lett az Újpestről távozott Milos Kruscic.
Tovább az összes átigazoláshoz